RafalM pisze:Zacznijmy od początku. Era zmieniła regulamin świadczenia usług na niekorzyść abonentów. UKE orzekł, że musi to zmienić i abonenci, którzy podpisali umowę na warunkach promocji mogą odejść. Wg. mnie to walka o pietruszkę. Sam przeniosę jednego Mix-a do Plusa, a drugi przeniesiemy do Era Biznes. To wszystko po wygaśnięciu umowy. Nie będę zaskoczony, gdy Wy uciekniecie, a PTC wprowadzi jakąś dobrą promocję. No i co? G$%^ Wam z tego przyjdzie. Wolę nie robić sobie wrogów i potem mieć kłopoty. Co do Play-a nikt z moich znajomych nie ma telefonu w tej sieci i nie jestem jej pewien. Mix-a do Plusa przeniosę spowodu liczby doładowań (moja L6 byłaby już spłacona). Do Kamowpl: D@RIO w sieciach siedzi już od dawna ma firmę i zna dobrze oferty wszystkich opów więc nie mów, że może się mylić. Myśli przyszłościowo ot co.
hmmm to moze "D@RIO" powinien zastapic te wszystkie urzedy? W koncu nie myli sie i mysli przyszlosciowo, gdyby tacy ludzie siedzieli w polityce Polska bylaby liderem dostaniego zycia, nie sądzisz?Nie watpie w zdolnosci i wiedze "D@RIO" ale mysle ze chyba prezes UKE, prawnicy z Ministerstwa nie zajmuja stanowisk przez przypadek? A moze tak jest? Nie bede sie tez upieral ze UKE jest jedyna sluszna wyrocznia
Dobrze ze D@RIO ma swoje zdanie, tylko wg mnie nie jest to zdanie obiektywne. Siedzac w Erze od kilku dobrych lat zapewne zna firme doskonale a i Era dopieszcza roznymi profitami. Wiec?
Chcialbym tylko aby ERA nie wyznaczala za ustawodawce co jest zmiana regulaminu a co nie jest.