właśnie, jeden wielki pierdzielnik:/
wczoraj wieczorem dzwonię do multimo z pytaniem jak tam moje zamówienie. konsultantka mówi, że dalej nie mają sygnału od tepsy i że wyślą do nich monit (wczoraj był ósmy dzień roboczy jak sprawa do nich trafiła). kiedy powiedziałem, że neo znów mi działa, babka nieźle się zdziwiła i prosiła żebym dzwonił na 9393. tak też zrobiłem, tam konsultantka była jeszcze bardziej zszokowana;) w komputerze miała info, że mam już multimo, starała mi się wmówić że sprawa jest już im przekazana, a kiedy mówiłem że neo odcięli 19.II, a potem znów podłączyli koło 1.III, i że od tego czasu łączę się na starych danych z neo, nie mogła uwierzyć. połączyła mnie z jakąś starszą-konsultantką chyba, która mówiła dość niezrozumiale, ale wymowa jej słów była taka, że wszystko jest w porządku, tak ma być, że sprawa będzie na dniach załatwiona. dla pewności zapytałem, czy aby na pewno nie policzą mi później czasu który spędzam w necie po rozwiązaniu umowy. powiedziała, że oczywiście, ten czas jest darmowy.
dziś z kolei zadzwoniło multimo, ale ja z nimi nie rozmawiałem. z tego co wiem, to przepraszali, że sprawa tak się przedłuża i że do 15.III albo po 15.III będzie wszystko działać.