• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #160640  autor: Ryszard Lubicz
 09 mar 2007, 15:33
Własnie sie dowiedziałem że dialog od 1 kwietnia wprowadza usługę abonamentu na lini TPsa w całej Polsce, ja mam net w energisie - multimo. Czy będę mógł mieć telefon w dialogu a net w energisie? Dodam że, obie firmy niewiedzą jak to jest dokladnie bo dzwoniłem do nich... Do tepsy niechcę dzwonić bo zaraz zaczną wypytywać a dla czego, a po co...

Grażynko wybacz...

#160647  autor: PiotrG-dz
 09 mar 2007, 16:05
Moim zdaniem będziesz mógł tak zrobić. :)

#161096  autor: Ryszard Lubicz
 10 mar 2007, 21:14
No własnie niewiem... mówili mi że jak chcę mieć internet u innego dostawcy to trzeba płacić byle jaki abonament w sepsie.

Grażynko wybacz...

#161110  autor: D@rio
 10 mar 2007, 22:04
Ryszard Lubicz pisze:No własnie niewiem... mówili mi że jak chcę mieć internet u innego dostawcy to trzeba płacić byle jaki abonament w sepsie.
tak, często nawet socjalny. Albo płacić tzw. opłątę za utrzymanie linii.

Obrazek

#161122  autor: PiotrG-dz
 10 mar 2007, 22:36
Teraz sprawdziłem ,że nie można mieć BSA w Netii i WLR w Tele 2.Pozostaje tobie zmiana na socjal lub abo za 50zł w TP. :arrow: Dario Czy to prawda :?: Jeżeli już tak to tylko chwilowo czy na stałe :?:

#161130  autor: D@rio
 10 mar 2007, 23:06
tepsaslave pisze:Teraz sprawdziłem ,że nie można mieć BSA w Netii i WLR w Tele 2.Pozostaje tobie zmiana na socjal lub abo za 50zł w TP. Dario Czy to prawda
na dzień dzisiejszy prawda, niestety. Ale z tego co wiem, ten problem jest w toku rozwiązywania i kwestia czasu za Nim pełna funkcjonalnośc zostanie wdrożona. Netia nad tym już pracuje.

Obrazek

#161406  autor: Ryszard Lubicz
 11 mar 2007, 21:22
Ciekawe kiedy doczekamy takich czasów że, bedzie można mieć wszystko u jednego operatora... :? Ja teraz mam net w energisie, abonament w Tpsie, a rozmowy w tele2... Czekam na zmiany.

Grażynko wybacz...

#161414  autor: D@rio
 11 mar 2007, 21:26
Ryszard Lubicz pisze:Ciekawe kiedy doczekamy takich czasów że, bedzie można mieć wszystko u jednego operatora...
no takie czasy już są dostępne. Mówisz tutaj o segmencie triple-play, a takie firmy już są na naszym rynku e.g. UPC, Multimedia, TP S.A. ( :-D ) .

Obrazek