• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#154842  autor: castagnet
 19 lut 2007, 13:44
Wydaje mi się że jak ERA na dobre przeobrazi się już w T-Mobile to zyska dodatkowych zwolenników. Ja na przykład nie lubiałem nigdy Ery ze względu na jej ogólny wizerunek.
TakTak jest dla mnie idiotyczny... nazwa, logo(te pingwiny wcześniejsze) itp.
Jak teraz to będzie T-Mobile to kto wie, czy nie przejdę z Plusa do nich, po wygaśnięciu mojej umowy...

#154843  autor: tomico
 19 lut 2007, 13:47
castagnet pisze:Jak teraz to będzie T-Mobile to kto wie, czy nie przejdę z Plusa do nich, po wygaśnięciu mojej umowy...
Na tmobile sobie trochę poczekasz, może Plus szybciej zmieni nazwę już od Ery.

#154894  autor: rudy
 19 lut 2007, 15:30
castagnet pisze:a na przykład nie lubiałem nigdy Ery ze względu na jej ogólny wizerunek.
TakTak jest dla mnie idiotyczny... nazwa, logo(te pingwiny wcześniejsze) itp.
Ja jestem przeciwieństwem i nazwa ma najmniejszy wpływ na mnie.
Gdyby smsy były tańsze w Samych Swoich to wybrałby tą ofertę właśnie, mimo tak obciachowej nazwy.

#154907  autor: babeo
 19 lut 2007, 15:55
Ale tak czytajać Wasze komentarze, to zauważyłem, że można wyodrebic dwa rodzaje userów:

1) wybiera taką sieć, gdzie ma najwiecej znajmoych
2) agituje - by znajomi przechodzili do Jego jedynej słusznej sieci

Co Wy na to? :-D

#154924  autor: Bobb
 19 lut 2007, 16:33
Jak dla mnie te wszystkie spory sa absurdalne. Kazdy dostosowuje sobie siec, umowe, uslugi do profilu korzystania. A to, ze wielu krzykaczy uznaja tylko ich siec za sluszna to im krzyzyk na droge, szczegolnie tym, ktorzy skreslaja inne sieci za nazwe, logo, i kolor oczu rzecznika prasowego...

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#154930  autor: D@rio
 19 lut 2007, 16:57
tomico pisze:To sorka za wprowadzenie w błąd, no normalnie dałbym sobie głowę uciąć że w jakimś czytałem że Orange przyjął najwięcej no ale tu się myliłem i dzięki za wyjaśnienie.
już po raz kolejny Cię łapię na takim 'specyficznym' błędzie Panie Tomku ;-)
babeo pisze:Co Era ma takiego? 20zł/40min, 35zł/40min+numer, 40zł/80min, 55zł/80min+numer ... i to ma być elastyczność? To porównaj sobie z NTP w Orange (i mówa cały czas o ofertach dla indywidualnych). Chyba że mówisz o pakietach, tylko z drugiej stronyopcłą płacenia 10zł za pakeit przez 10miesiact, a potem 30 jakoś do mnie nie przemawia
uderz w stół a nożyce się odezwą. I kto to mówi - fan Orange. Powiem tyle, przejrzyj sobie, postudiuj ze zrozumieniem ofertę pre-paid, post-paid dla indy i dla biznes Ery to wtedy może pogadamy, jak ja zechcę ;-)
babeo pisze:łee tam, taki "pryszcz" się nie liczy
Dla Ciebie nie musi.

Pozatym, zrobił się offtop - więc zamykam temat.

Obrazek