babeo pisze:A może tak trochę ... patriotyzmu? Może trochę poszanowania dla polskich marek? a nie tylko patrzenie na własny biznes?
Wiesz, akurat mój post nie świadczyl o moim braku patriotyzmu...

Kto powiedzial, że uważam polską markę za zlą? Podalem tylko przyklad, gdzie zmiana marki bylaby korzystna dla klienta. T-Mobile zanacznie rożni sie od Orange, pod każdym względem.
Może trochę więcej empatii i altruizmu?
P.S Nie rozumiem dlaczego używasz slowa "marek" Ja wspominalem tylko o marce Era, a nie liczbie mnogiej marek
I uwierz mi, jeszcze niedawno nie chcialem sluchać o wejściu marki T-Mobile na polski rynek. Odstraszala mnie nazwa, barwy i w ogóle...
Wszyscy wiemy, że Era ma nieciekawą sytuację w chwili obecnej. Germanos odchodzi, ciągle wojny, itp. Przydalby się w koncu zimny prysznic!
To jest moje zdanie. Tylko prosze nie posądzaj mnie o brak patriotyzmu, bo to jest akurat nie na miejscu. Uważam się za patriotę!
Patriotą nie jest ten, kto nie sluży kraju (choćby unika wojska), nie przyczynia się do jego rozwoju, wyjeżdża z kraju w pogoni za lepszą placą, zamiast samemu coś zrobić, żeby bylo lepiej.
~Pozdro~