• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #147668  autor: Mel
 30 sty 2007, 17:38
Sprawa nie jest pilna, ale chciałabym o coś zapytać.
Czy możliwe jest, że kończy się dwuletnia umowa, nie zostaje przedłużona, a numer telefonu przechodzi do mixa ale już na innego właściciela? Czy jednak nie można tego zrobić bezpośrednio, należy np. przejść do taktaka, potem tego taktaka przerejestrować i dopiero przejść na mixa?

I jeszcze chciałabym się upewnić, w Era Fun nie ma punktów Era Premia, prawda?

#147718  autor: aga
 30 sty 2007, 19:07
A może teraz zrób cesję póki jesteś w abonamencie i ten nowy użytkownik przejdzie sobie na mixa.
Tak, w Erze Fun nie ma punktów premiowych.

#147723  autor: Mel
 30 sty 2007, 19:12
aga pisze:A może teraz zrób cesję póki jesteś w abonamencie i ten nowy użytkownik przejdzie sobie na mixa.
Tak, w Erze Fun nie ma punktów premiowych.
Eee, nie, konsultant powiedział, że punkty Era Premia przepadną :D
Ale jeśli bym się zdecydowała, to czyli można zrobić tak, że sceduję na kogoś abonament, a tak osoba "odbierze" już mixa?

#147731  autor: aga
 30 sty 2007, 19:21
No niestety punkty przepadną. Ja gdy przechodziłam z abo na TT wykorzystałam ile mogłam (mamie doładowałam TT, a sobie wzięłam kubek i bilet do kina) i przepadło mi tylko 40 punktów.