• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 55 z 57
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57

#147080  autor: amfi
 29 sty 2007, 12:46
b@sho pisze:a pozatym po tych testach te tele moze dostaniecie za bez cen
dobrze by bylo:)

amfi

#147087  autor: gomez1982
 29 sty 2007, 13:09
Ja ten telefon i tak mam w domu czasem na uczelnie zabieram żeby na necie posiedzieć.Nie chce mi się nosić 2 telefonów ze soba a dwa myślałem że jakość mp3 będzie lepsza ale niestety jest tragiczna.

#147118  autor: user_delete29
 29 sty 2007, 14:37
Witam wszystkich!
Rowniez dostalem fon od P4 i musze powiedziec ze ogolnie to wszystko fajnie...
Oczywiscie sa wady, i chcialem wymienic pare...
- na Bielanach mam Edge u siebie, niedaleko Wolumenu tez jest Edge, lipa z tym Plusem, zeby nie bylo 3G w calej Warszawie...
- jakosc polaczen jest jakas inna, w Orange slysze troche wyrazniej...
- telefon rzeczywiscie ma te mp3, niezbyt ciekawe, zeby mial korektor to moze by pomoglo... Ale co do fona to uwazam ze dali aby nam dac...
Tak jak ktos poiedzial, testujemy siec.
Pozdrawiam!

#147121  autor: RadkoR
 29 sty 2007, 14:38
zeby nie bylo 3G w calej Warszawie
Ja mam 3G na Białołęce, czyli dokładnie po drugiej stronie Wisły. ;)

Moderator Globalny forum Android.com.pl

#147148  autor: D@rio
 29 sty 2007, 15:58
b@sho pisze:przebijajcie nr imei i sprzedawac
w tej branży nie istnieje coś takiego jak "przebicie" istnieje coś takiego jak zmiana. Ale po pierwsze jest to karalne, a po drugie bardzo możliwe że niemożliwe, ponieważ w nowszych telefonach taka operacja jest niewykonalna już. A więc, w sumie potencjalny chętny do takiego oszustwa nie może nic zrobić. Bo i tak zablokują telefon i tak....

Obrazek

#147150  autor: b@sho
 29 sty 2007, 16:03
D@rio czemu czepiasz sie tego slowka, imei sie zmienia, oka, ale mi chodzilo o porownanie tego do przebijania nr np na silniku, i od razu tez sie wtedy nasuwa ze jest to karane :wink:
ps. od razu sprostowanie, ton tamtej mojej wypowiedzi byl zartobliwy, po wyrwaniu z kontekstu robi sie jakis powazny...

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#147152  autor: D@rio
 29 sty 2007, 16:05
b@sho pisze:D@rio czemu czepiasz sie tego slowka
ja się nie czepiam. Tylko tłumaczę, dopowiadam i wyjaśniam

P.S
Ostatnio coś jesteś nadwrażliwy...

Obrazek

#147164  autor: gomez1982
 29 sty 2007, 16:33
Ma okres a co do IMEI to wiele komisów i psudoserwisów boi się tego dokonywać.Za duże sankcje z tego mogą być.Z reszta teraz już jest to nie możliwe żeby zmienić IMEI bez zmiany bebechów więc nie radze kombinować.Jeśli ten telefon będę mógł kupić potem na prawdę tanio na kartę to kupie go bo mojemu ojcu siada Siemens i by się mu przydał nowy ale jeśli to będzie karta a nie jakiś mix.

#147165  autor: Kaczy
 29 sty 2007, 16:34
A więc, w sumie potencjalny chętny do takiego oszustwa nie może nic zrobić. Bo i tak zablokują telefon i tak....
Ale jest jeden patent na takie telefony. Wywózka zagranicę :)
Blokady IMEI zakładane są tylko na Polskę. Jak wyjedzie się z telefonem do innego kraju bez problemu będzie można go używać.

...::: Made for loneliness :::...

#147184  autor: ddluk
 29 sty 2007, 17:27
Marketing pisze:
Znany jest konkretny termin komercyjnego startu i zmiany nazwy czwartego operatora znanego pod dotychczasową nazwą Project 4. Start sieci planowany jest w ciągu najbliższych dziesięciu dni - informacji na temat planów P4 udzielił agencji Agencji Bloomberg Constantine Gonticas, partner zarządzający w islandzkim funduszu Novator, głównym udziałowcu P4.

Na początku będzie on korzystał z sieci Polkomtela, właściciela marki Plus.

Grupą docelową spółki nie będzie wielki biznes, ale sektor małych i średnich przedsiębiorstw. Liczną grupę mają stanowić też klienci indywidualni lubiący korzystać z nowinek technologicznych. P4 przewiduje, że początkowo jej sieć obejmie Warszawę i Trójmiasto. Na koniec tego roku zasięg ma pokrywać 20 proc. populacji Polski.

Na razie eksperci nie spodziewają się cenowej wojny, a raczej spadku cen o około 30 proc. W tym roku cały rynek wzrośnie, choć dużo wolniej. Firma badawcza PMR szacuje, że wzrost wyniesie ok. 5,5–procent łącznej kwoty 23,9 mld zł. W 2008 r. rynek ma zwiększyć się o kolejne 3 proc.

Źróło Telix.pl

Że nie wierze 10 dni ;-)
Trochę mnie dziwi że reklam jeszcze nie ma w tv.
Ale widać że będą inną taktyke robić. ;-)
Napewno nie wsytartuja w ciagu 10 dni. Koles z rady nadzorczej pomylil chyba terminy, gdyz 2 lutego nastapi zmiana marki a nie oficjalny start. Dostalem w tej sprawie dzisiaj stanowisko P4.

Blog PLAY ->> http://www.blogplay.eu

#147215  autor: Marketing
 29 sty 2007, 18:21
ddluk pisze:Napewno nie wsytartuja w ciagu 10 dni. Koles z rady nadzorczej pomylil chyba terminy, gdyz 2 lutego nastapi zmiana marki a nie oficjalny start. Dostalem w tej sprawie dzisiaj stanowisko P4.

Obracasz kota ogonem.
P4 2 lutego (może 1-wszego tego dokładnie nie wiemy) wystartuję oficjalnie jako sieć XXXX.
Ruszy ich kampania reklamowa itd.
Natomiast aktywacje w sieci XXXX będzie do kupienia w późniejszym czasie.
Możliwe że w większych miastach już na początku lutego, a w mniejszych w marcu.
A może aktywacje przez internet będą dostępne właśnie od 2 lutego.
Tego nikt nie wie.
Tym bardziej że P4 póki co lubi być zagadkowa, i nigdy nic nie wiadomo. ;-)

#147233  autor: RobertX
 29 sty 2007, 19:05
Wlasnie dostalem smsa od P4 - koniecznie chca mnie zwerbowac, bo wczesniej na spotkanie nie poszedlem ;) To jak w koncu jest z tymi wymogami? Oplaca sie isc?

#147236  autor: Marketing
 29 sty 2007, 19:08
RobertX pisze:Wlasnie dostalem smsa od P4 - koniecznie chca mnie zwerbowac, bo wczesniej na spotkanie nie poszedlem ;) To jak w koncu jest z tymi wymogami? Oplaca sie isc?
Smsy wysyłają już nie dzwonią :shock:

#147264  autor: przemek910
 29 sty 2007, 19:43
Pamietacie jak Orange zaczynało kampanie reklamową? Nie oznaczało to że możemy zawrzeć umowę z Orange, dalej była Idea. A więc sama kampania nie oznacza że siec wchodzi na rynek...

#147312  autor: Dreed
 29 sty 2007, 20:58
Hersh pisze:
tylko ze ci sprzedali swoje foniki moga sie lekko zdziwic jak p4 ich skasuje na 2000zl za to...
To rzeczywiście interes życia, lol ;)
Sorry ale nie moglem sie powstrzymac
Kod: Zaznacz cały
<klimonda> słuchaj stary!! wy****łem tych w plusie na 1200zł!
<mario> tzn?
<klimonda> no wchodzę do salonu proszę katalog, a tam że nokia N91 po 200 zł
<klimonda> kurcze idę do komisu a tam za 1800 więc biorę
<mario> i gdzie tu zarobek?
<klimonda> no biorę po promocyjnej cenie 200 zł odliczją mi jakiś abonament 400zł i wychodzi że 1200 po sperzedaniu jestem do przodu
<klimonda>w ogóle to zapraszam Cię do knajpy aby oblać sukces :)
<mario> eee... abonament płacisz co miesiąc przez 2 lata
<klimonda> po****ny jestes chyba, to promocja byla
btw. 19nastego dzownila do mnie kobieta i mowila zebym oczekiwal na meila
juz zdenerwowany ze mail nie dochodzi chcialem dzwonic do p4
ale dzisiaj otrzymalem smsa z haslem do portalu ;)
Ostatnio zmieniony 29 sty 2007, 21:03 przez Dreed, łącznie zmieniany 1 raz.

www.Ngage.pl

#147352  autor: RobertX
 29 sty 2007, 21:53
Heh nie muj miejsc przy rejestracji ;) Tym razem bylo bardzo duzo chetnych ;) Trzeba czekac na nastepna ture...

#147544  autor: derekpl
 30 sty 2007, 12:33
He he - wlasnie zdebetowalem konto o podnad 60 zl - po rozmowie z konsultantka - dowiedzilem sie - ze jest to jak najbardziej mozliwe - ale oni chca - aby przed tym do nich dzwonic i prosic o doladowanie. Pewnie w velu sprawdzenia systemu

#147567  autor: Irek
 30 sty 2007, 13:27
Czyli bynajmniej jest możliwe wykorzystanie większej kwoty w ramach testowania niż ta odgórnie określona tak?

"And one more thing..."

#147569  autor: szonek
 30 sty 2007, 13:37
raczej tylko na multimedia, na rozmowy chyba nie.

#147581  autor: derekpl
 30 sty 2007, 14:52
Ja jak najbardziej moglem dalej dzwonic, ale skontaktowalem sie z BOK tak z ciekawosci

[ Dodano: 2007-01-30, 14:53 ]
Pojawiły się nowe informacje o starcie czwartego polskiego operatora komórkowego, znanego jako Project4 lub P4. Na razie, w wybranych miastach, trwają testy sieci P4. Komercyjna oferta, wg niepotwierdzonych jeszcze informacji, ma ruszyć 2 lutego o godzinie 20:45. Start poprzedzi oficjalna prezentacja usług P4 w jednym z warszawskich klubów. Inauguracja ma być też okazją do prezentacji nowej, oficjalnej nazwy operatora. Do końca tego roku P4 planuje budowę 1,5 tys. stacji bazowych i tym samym objęcie zasięgiem sieci 20 proc. ludności Polski. W 2008 roku ma przybyć kolejnych 1000 stacji. Budowa całej sieci ma kosztować 250 mln euro. Początkowo P4 będzie korzystać z infrastruktury sieci Plus, na razie nowy operator posiada tylko kilka własnych baz

http://www.mobile-internet.pl/Uslugi,8, ... raz-blizej

czyzby rychly koniec testowania - a przeciez jeszcze rozdaja telefony
  • Strona 55 z 57
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 1
  • 53
  • 54