Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
A muszą ?frgt/10 pisze:a do mnie dalej nie dzwonią,
A o czym piszesz? Ile minuta będzie kosztować, czy kiedy ruszą?frgt/10 pisze:nie odpowiadają na maila... szkoda..
To po kit czekasz na telefon od nich?frgt/10 pisze:chociaż jak zobaczyłem tego samsunga to... lepiej, że nie mam tej słuchawki
To już wiem.gomez1982 pisze:Ale jak byś nie wiedział to frgt/10 jest moim bratem i ma codziennie styczność z tym telefonem.
Myślałem że tu chodzi o test usług nie telefonu.gomez1982 pisze:I szczerze to ten sam telefon co Samsung X820 tylko że dorzucono mu UMTS i kamerke.Telefon może i elegancki ale funkcjonalność to tragedia w nim.O wiele bardziej wole swojego K750i.
Źródło Telepolis.plłowacka Telefonica O2 poinformowała, że 2. lutego wystartuje ze swoimi usługami GSM, a do tej pory wstępnie zarejestrowało się już 400 tys. potencjalnych chętnych na usług nowej sieci.
Telefonica O2 wygrała przetarg na słowackie częstotliwości 2G i 3G w sierpniu 2006 roku - oznacza to, ze sieć wystartowała w pół roku od otrzymania zezwolenia. Początkowo sieć będzie wspierała swój zasięg roamingiem krajowym z T-Mobile
Myślę że wielu ludzi, zwłaszcza tych co netu nie mają!amfi pisze:tylko poczekajmy, w ktora strone ta roznica bedzie...
Tak!Rokko pisze:zresztą z informacji jakie sie przwijaja wynika, ze w tym roku nie planuja wielkiego wejscia.
Ciężko mi się zgodzić że rynek jest już za bardzo nacysony. Brakuje właśnie trochę świeżości, kogoś kto wprowadziłby nowe standardy i ceny, a tym samym odmulił obecnie panujących.Bo to nie będzie rewolucja jak Heayh- za bardzo już jest rynek nasycony.
Tak, pamiętajmy że tu klienci wyznaczą im nowy tor.Hersh pisze:Ciężko mi się zgodzić że rynek jest już za bardzo nacysony. Brakuje właśnie trochę świeżości, kogoś kto wprowadziłby nowe standardy i ceny, a tym samym odmulił obecnie panujących.
Ale co mają reklamować skoro ich nie ma jeszcze?trafalgar pisze:mnie też ta forma dojścia do potencjalnego klienta trochę dziwi -- konkretnie brak reklam w telewizji - chociaż z drugiej strony skoro p4 ma być dla młodych, czyli właśnie takich którzy używają internetu to może wiedzą co robią ...
Myślę że nie bo tu 3 grupy muszą być poinformowane o nowej sieci:trafalgar pisze:oj nie byłbym tego taki pewien - reklamy w TV w stylu - ta zielona mazia, jacyś ludzie, zielony klimacik+ hasło nadchodzi4 <---myślisz, że to by nie wzbudziło zainteresowania??
Ankietę wypelniłem pierwszego dnia a tego adresu email co im podałem nikt nie zna...Witamy!
Dziękujemy za wypełnienie ankiety
na stronie http://rekrutacja.nadchodzi4.com
Jeśli otrzymałeś/aś tę wiadomość mimo nie wypełnienia ankiety,
znaczy to, że zostałeś/aś polecony/a jako osoba potencjalnie
zainteresowana wzięciem udziału w Programie Nadchodzi4.
Twój adres e-mailowy został podany przez osobę wypełniającą ankietę.
Jeżeli nie wyraziłeś zgody na podanie adresu lub nie chcesz otrzymywać
od nas informacji, kliknij poniższy link.
http://rekrutacja.nadchodzi4.com/unreg.php?key=XXXXXXXX
Przepraszamy za zaistniałe niedogodności.
Ten e-mail został wygenerowany automatycznie.
Prosimy na niego nie odpowiadać. Jeśli potrzebujesz więcej informacji,
zapraszamy na naszą stronę http://www.nadchodzi4.com