• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 51 z 57
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 57

#145723  autor: Marketing
 25 sty 2007, 16:45
frgt/10 pisze:a do mnie dalej nie dzwonią,
A muszą ?
frgt/10 pisze:nie odpowiadają na maila... szkoda..
A o czym piszesz? Ile minuta będzie kosztować, czy kiedy ruszą?
Takich maili mają tysiące dziennie.
frgt/10 pisze:chociaż jak zobaczyłem tego samsunga to... lepiej, że nie mam tej słuchawki :D
To po kit czekasz na telefon od nich?
Kolejny co się nie dostał do testów i wylewa swoje gorzkie żale na forum jaki to samsung jest zły telefon itd.

#145730  autor: gomez1982
 25 sty 2007, 17:08
Ale jak byś nie wiedział to frgt/10 jest moim bratem i ma codziennie styczność z tym telefonem.I szczerze to ten sam telefon co Samsung X820 tylko że dorzucono mu UMTS i kamerke.Telefon może i elegancki ale funkcjonalność to tragedia w nim.O wiele bardziej wole swojego K750i.

#145733  autor: Marketing
 25 sty 2007, 17:26
gomez1982 pisze:Ale jak byś nie wiedział to frgt/10 jest moim bratem i ma codziennie styczność z tym telefonem.
To już wiem.
Dziękuje za poinformowanie mnie :)
gomez1982 pisze:I szczerze to ten sam telefon co Samsung X820 tylko że dorzucono mu UMTS i kamerke.Telefon może i elegancki ale funkcjonalność to tragedia w nim.O wiele bardziej wole swojego K750i.
Myślałem że tu chodzi o test usług nie telefonu.

[ Dodano: 2007-01-25, 18:06 ]
łowacka Telefonica O2 poinformowała, że 2. lutego wystartuje ze swoimi usługami GSM, a do tej pory wstępnie zarejestrowało się już 400 tys. potencjalnych chętnych na usług nowej sieci.

Telefonica O2 wygrała przetarg na słowackie częstotliwości 2G i 3G w sierpniu 2006 roku - oznacza to, ze sieć wystartowała w pół roku od otrzymania zezwolenia. Początkowo sieć będzie wspierała swój zasięg roamingiem krajowym z T-Mobile
Źródło Telepolis.pl

Prawie jak P4 w Polsce.
Prawie robi wielką różnicę. :twisted:

#145807  autor: amfi
 25 sty 2007, 20:34
Marketing pisze:Prawie robi wielką różnicę.
tylko poczekajmy, w ktora strone ta roznica bedzie...

amfi

#145816  autor: Marketing
 25 sty 2007, 20:43
amfi pisze:tylko poczekajmy, w ktora strone ta roznica bedzie...
Myślę że wielu ludzi, zwłaszcza tych co netu nie mają!
A nadal takich w Polsce jest dużo- nie wie że będzie 4 operator.
P4 w 2007 r. i tak nic nie osiągnie.
Mało tego ludzie będą obawiać się kupować aktywację w P4, nie wiedząc do końca co sobą reprezentuje P4.
Najlepsza reklama jest gdy jeden drugiemu powie że tu i tu ma koma.
Sukces Orange i Pop-a do dziś wiele osób nie pojmuję skąd tyle osób ma Popa, skoro w tak taku jest lepiej.
Dlatego podchodzę z dozą niedowierzenia w P4.
Ja wierzę w nich ale w 2008 r.
Bo to nie będzie rewolucja jak Heayh- za bardzo już jest rynek nasycony.

[ Dodano: 2007-01-25, 20:45 ]
Natomiast 2007 r. będzie rokiem wprowadzania marki.
Ale nie jej sprzedawania.

#145822  autor: Rokko
 25 sty 2007, 20:49
zresztą z informacji jakie sie przwijaja wynika, ze w tym roku nie planuja wielkiego wejscia.

#145828  autor: Marketing
 25 sty 2007, 20:53
Rokko pisze:zresztą z informacji jakie sie przwijaja wynika, ze w tym roku nie planuja wielkiego wejscia.
Tak!
W tym roku najważniejsze jest dla nich wypromowanie marki.
Sukcesem było by sprzedanie 500 tysięcy aktywacji i 500 tysięcy kart pre-paid.
Czyli milion klientów. Dla porównania Plus Gsm w IV kwartale 2006 r. zyskał 900 tysięcy klientów.

#145831  autor: Hersh
 25 sty 2007, 20:58
Ciężko mi się zgodzić że rynek jest już za bardzo nacysony. Brakuje właśnie trochę świeżości, kogoś kto wprowadziłby nowe standardy i ceny, a tym samym odmulił obecnie panujących.
A co do tego że dopiero w roku 2008 nastąpi rozkwit tej sieci to bardzo możliwe. P4 też pewnie liczy się z tym że nie od pierwszego dnia działalności komercyjnej zacznie zarabiać. Same testy ich przecież na pewno sporo kosztują.

#145837  autor: Marketing
 25 sty 2007, 21:09
Hersh pisze:Ciężko mi się zgodzić że rynek jest już za bardzo nacysony. Brakuje właśnie trochę świeżości, kogoś kto wprowadziłby nowe standardy i ceny, a tym samym odmulił obecnie panujących.
Tak, pamiętajmy że tu klienci wyznaczą im nowy tor.
I reklamy jakiś kabaretów czy Show menów nie pomoże tej sieci.
Z czego możemy być zadowoleni, bo to oznacza że zapowiada się wojna na ceny, nie na kolorowe reklamy. Fakt że i ich też będzie nie brakować
Nie chce tu gdybać co będzie bo to bardziej nasze marzenia niż przemyślenia.
Na początek P4 proponowałbym w ramach Prepaidu darmowe smsy w sieci. Poza sieć 5 groszy.
Najbardziej klientów prepaid interesuje:
1. Cena Sms-a
2. Cena rozmowy wewnątrz sieci (zazwyczaj pakiety)
3. Mmsy wap i inne usługi
i Na samym końcu rozmowy poza sieć- Więc nie raz wyśmiewane rozmowy w orange po 80 groszy tym można obalić czytaj analizować. ;-)
Ostatnio zmieniony 25 sty 2007, 21:15 przez Marketing, łącznie zmieniany 1 raz.

#145840  autor: Hersh
 25 sty 2007, 21:12
Gdzie przeczytałeś o tych smsach darmowych w prepaidzie??

#145842  autor: Marketing
 25 sty 2007, 21:16
Hersh pisze:Gdzie przeczytałeś o tych smsach darmowych w prepaidzie??
Źle złożyłem zdanie.
Ja bym proponował by to zrobili by jakoś ich start wyglądał. Przecież nie mogą zaoferować czegoś jak mbank. ;-)

#145848  autor: Hersh
 25 sty 2007, 21:20
Źle przeczytałem. Myślałem że piszesz że już zapowiedzieli taką ofertę. Byłaby kusząca :)

#145956  autor: trafalgar
 26 sty 2007, 01:10
Myślę że wielu ludzi, zwłaszcza tych co netu nie mają!
A nadal takich w Polsce jest dużo- nie wie że będzie 4 operator.
P4 w 2007 r. i tak nic nie osiągnie.
Mało tego ludzie będą obawiać się kupować aktywację w P4, nie wiedząc do końca co sobą reprezentuje P4.
Najlepsza reklama jest gdy jeden drugiemu powie że tu i tu ma koma.
Sukces Orange i Pop-a do dziś wiele osób nie pojmuję skąd tyle osób ma Popa, skoro w tak taku jest lepiej.
Dlatego podchodzę z dozą niedowierzenia w P4.
Ja wierzę w nich ale w [b]2008 r.[/b]

mnie też ta forma dojścia do potencjalnego klienta trochę dziwi -- konkretnie brak reklam w telewizji - chociaż z drugiej strony skoro p4 ma być dla młodych, czyli właśnie takich którzy używają internetu to może wiedzą co robią ...
Ostatnio zmieniony 26 sty 2007, 20:25 przez trafalgar, łącznie zmieniany 2 razy.

#145957  autor: Marketing
 26 sty 2007, 01:21
trafalgar pisze:mnie też ta forma dojścia do potencjalnego klienta trochę dziwi -- konkretnie brak reklam w telewizji - chociaż z drugiej strony skoro p4 ma być dla młodych, czyli właśnie takich którzy używają internetu to może wiedzą co robią ...
Ale co mają reklamować skoro ich nie ma jeszcze?
Trwają testy :)
Wczoraj z ciekawości z mamą rozmawiałem bo niedługo jej się kończy umowa w Plusie. Pytam się czy będzie przedłużać czy liczy na P4.
Zaczęło się a co to jest P4. No nic idę do kiosku po gazetę spotykam kolege kupuję on akurat kartę popa, i znów temat komórki. Mówię do niego no niedługo P4 rusza. I znów a co to jest p4? Więc na 2-3 tygodnie przed oficjalnym startem powinni zacząć kampanie reklamową że będzie nowa sieć itd, wstrzymajcie się z przedłużaniem umów ludziska rusza P4!!! Coś mniej więcej takiego. ;-)

#145959  autor: trafalgar
 26 sty 2007, 01:29
oj nie byłbym tego taki pewien - reklamy w TV w stylu - ta zielona mazia, jacyś ludzie, zielony klimacik ;) + hasło nadchodzi4 <---myślisz, że to by nie wzbudziło zainteresowania??

#145962  autor: Marketing
 26 sty 2007, 01:40
trafalgar pisze:oj nie byłbym tego taki pewien - reklamy w TV w stylu - ta zielona mazia, jacyś ludzie, zielony klimacik ;) + hasło nadchodzi4 <---myślisz, że to by nie wzbudziło zainteresowania??
Myślę że nie bo tu 3 grupy muszą być poinformowane o nowej sieci:
1)Użytkownicy Prepaid
2)Użytkownicy Pospaid
3. Firmowy - (Telefon na firmę czyli droższe taryfy)

Więc to według mnie nie powinien być show, choć można zatrudnić jakiegoś dziennikarza na wzór Czubównej, który to podaje komunikat że z dniem tym i tym pojawia się nowa sieć. Oczywiście parę form reklam. No i w ogóle jak się oni będą nazywać ?
Bo podobno nie P4, to tylko nazwa wstępna? ;-)

#145985  autor: teski
 26 sty 2007, 10:44
siema a ja mam takie pytanie, czy zaraz po wypelnieniu formularza dostaliscie od nich jakiegos maila? ja wypelnilem formularz ostatnio dzwonili do mnie...tyle ze nie otrzymalem od nich zadnego emaila jeszcze a inni otrzymali typu dziekujemy za wypelnienie forumlarza itd

#145990  autor: Rokko
 26 sty 2007, 10:53
ja mialem telefon weryfikujacy, a pozniej byl mail z zaproszeniem po odbior telefonu.

#145992  autor: teski
 26 sty 2007, 11:16
a ile czasu po telefonie od nich otrzymales maila? do mnie wczoraj dzwonili

#145993  autor: Pawrzes
 26 sty 2007, 11:29
A mi coś takiego dzis przysłali:
Witamy!

Dziękujemy za wypełnienie ankiety
na stronie http://rekrutacja.nadchodzi4.com

Jeśli otrzymałeś/aś tę wiadomość mimo nie wypełnienia ankiety,
znaczy to, że zostałeś/aś polecony/a jako osoba potencjalnie
zainteresowana wzięciem udziału w Programie Nadchodzi4.

Twój adres e-mailowy został podany przez osobę wypełniającą ankietę.

Jeżeli nie wyraziłeś zgody na podanie adresu lub nie chcesz otrzymywać
od nas informacji, kliknij poniższy link.
http://rekrutacja.nadchodzi4.com/unreg.php?key=XXXXXXXX

Przepraszamy za zaistniałe niedogodności.

Ten e-mail został wygenerowany automatycznie.
Prosimy na niego nie odpowiadać. Jeśli potrzebujesz więcej informacji,
zapraszamy na naszą stronę http://www.nadchodzi4.com
Ankietę wypelniłem pierwszego dnia a tego adresu email co im podałem nikt nie zna...

Pozdrawiam
  • Strona 51 z 57
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 57
  • 1
  • 49
  • 50