• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 50 z 57
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 57

#145138  autor: Marcin
 23 sty 2007, 23:02
Placą mi :smt041

#145164  autor: gomez1982
 24 sty 2007, 00:04
Ale to nie nowość że ludzie nie idą bo się trochę tego boją a co nowe to normalne że polak się boi.Każdy się boi o jakieś zobowiązania itp.A jak gadałem z osobą po szkoleniu w P4 to oni tym testem chcą do siebie zachęcić osoby.Teraz testerzy dostają full kasy na testowanie a potem ponoć mają dostać bardzo dobre i niedrogie abonamenty i to ma zatrzymać ich w P4.Że tak powiem ciekawa polityka ale skuteczna polak zawsze wybiera to co tanie.Ja też jak mi coś zaproponują to może się skusze bo matce się abonament kończy to co Orange zaproponował to śmiech na sali.Tak więc jeśli będzie ciekawa oferta po teście to ona ten abonament dostanie.

#145183  autor: trafalgar
 24 sty 2007, 00:54
coś jest w tym narzekaniu... z tym, że ja narazie pola do narzekania nie znalazłem...
chociaż ....wiem! na blogu nie można dodawać filmików!!! :P :P

#145189  autor: nstn
 24 sty 2007, 01:55
ja jak na razie jestem zadowolony. Na multimedia wydalem juz ok 300,- a minął dopiero tydzień.

"Nic nie boli tak jak życie"

#145356  autor: Marketing
 24 sty 2007, 17:38
P4 do 29. stycznia przedłużyła termin składania ofert przez agencje reklamowe na obsługę swojego budżetu wartego nawet 250 mln zł. Sam start sieci obsłuży agencja MediaCom. 20 mln poszło wcześniej na same testy użytkowników.

Pierwotny termin minął 23. stycznia, ale zmieniono go na prośbę kilku agencji, które nie zdążyły przygotować prezentacji. Prezentacje odbędą się 30. i 31. stycznia, a wybór nastąpi najpóźniej 2. lutego.

Według tygodnika Media & Marketing, całkowity koszt, jaki poniosło P4 na testy swojej sieci (20 tys. użytkowników na terenie Warszawy i Trójmiasta) to około 20 mln zł
Źródło telepolis.pl

Jak widzicie testy kosztują 20 mln. Co po niektórych postach można wywnioskować że testy kosztują 10 tysięcy złotych :?

[ Dodano: 2007-01-24, 18:13 ]
a i jeszcze jedno :)
Po P4 pojechaliście równo że dane sprzedadzą itd. Jeśli sprzedadzą to słusznie należy im się krytyka, a zobaczcie to

http://telefon.gsm.pl/telekomunikacja/1 ... entow.html

Era sprzedała dane!
Szok pewnie wiele osób nie wierzy że era może coś takiego zrobić!

#145495  autor: derekpl
 24 sty 2007, 22:08
Dzisiaj dolaczylem do szanownego grona "testerow".
Otrzymalem Samsung'a generalnie - podoba mi sie, zobaczymy co dalej.

Rozmawialem z jedna z osob podpisujac umowe - dowiedzilem sie iz prawdopodobnie od jutra na Panskiej rozdawac beda Motorole V3
Akcja rozdawnictwa trwac bedzie do 07.02.2007 pózniej koncza rozdawanie
Ostatnio zmieniony 24 sty 2007, 22:28 przez derekpl, łącznie zmieniany 1 raz.

#145530  autor: oprych
 24 sty 2007, 22:50
Marketing pisze:Era sprzedała dane!
Szok pewnie wiele osób nie wierzy że era może coś takiego zrobić!
To dla niektórych zapewne cios w serce :twisted: jak mogłeś :lol:

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#145554  autor: gomez1982
 24 sty 2007, 23:36
Firmy handlują naszymi danymi osobowymi między sobą.Przestańcie robić z tego afery.Ja dziś odebrałem ten telefon od P4 i umowa na testy jest na 3 miesiące.Więc sieć ruszy dopiero koło maja.I szczerze lepsza jest jakość połączenia niż w plusie w którym jestem.Tylko że nie wiem czy to zasługa sieci 3G czy telefonu.Bo nic nie tnie,nic nie przerywa elegancko.

#145557  autor: Marketing
 24 sty 2007, 23:39
gomez1982 pisze:Więc sieć ruszy dopiero koło maja
Przecież to samobójstwo dla nich!
Maj to prawie lada dzień wakacje.
Na wakacje ruszyć z czymkolwiek to porażka na starcie.
Jeśli trochę myślą to muszą ruszyć przed majem, bo później dopiero we wrześniu można z czymś ruszyć.

#145562  autor: gomez1982
 24 sty 2007, 23:53
No tak przynajmniej wynika z moich obliczeń.Skoro test jest na 3 miesiące.Od lutego ich punkty będa w większych marketach.Tak więc nie dzielcie skóry na niedźwiedziu jak patrzyłem na to wszystko to podchodzą dość dobrze do wszystkiego.Oni chcą na prawde na starcie mieć wszystko dopracowane.Tak przynajmniej ja odczułem jak po raz n-ty ta dziewczyna powtarzała że z każdym problemem z każda uwagą mamy dzwonić na BOK.Zresztą Ci co narzekają to w tej umowie jest taki podpunkt i się pod nim daje parafkę"że zdaje sobie sprawę że sieć może mieć problemy i takie tam" bo to tylko testy.Po 8 godzinach z tym telefonem jestem mile zaskoczony usługami ale z telefonu to średnio jestem zadowolony albo po prostu się do niego nie przyzwyczaiłem..

#145566  autor: trafalgar
 25 sty 2007, 00:08
jakoś to ujawnianie danych kompletnie mnie nie przeraża :) - zresztą jakie "prawdziwe" zagrożenia mogą z tym się wiązać? jak dla mnie takich nie ma.

#145568  autor: DagaSan
 25 sty 2007, 00:43
Ja podałem im maila specjalnie stworzonego pod P4 - wiec nawet jeśli będą sprzedawać bazę - to reklamy wpadać będą do śmietnika lub skasuję to konto. Chyba można nawet w trakcie testowania zmienić maila.

[ Dodano: 2007-01-25, 00:45 ]
Inne dane - jeśli ktoś by ich użył nawet pod "lewy kredyt" - to już raczej nie mój problem. Będzie tam nie mój [nasz] podpis.

[ Dodano: 2007-01-25, 00:53 ]
Bardziej zastanawia mnie prześwietlanie i sprawdzanie przez InfoMonitor. W piątek mam ustaloną wizytę na Pańskiej. Obawiam się, że nie odbiorę - bo mam chyba jakieś zadłużenie ;(
Wie ktoś co robią z takimi - odsyłają na drzewko ??

Jedyną rzecz, którą możemy zmienić, to nasze nastawienie.

#145576  autor: eclip
 25 sty 2007, 06:03
Witam,

też się obawiałem ale generalnie po pierwsze to na ul. Canaletta 4 raz na pół roku możesz bezpłatnie dowiedzieć się o sobie/pracodawcy/firmie z którą współpracujesz/będziesz współpracował czy jest zadłużona zalega itp.
Moim zdaniem to im jest potrzebna zgoda na przetwarzanie Twoich dany w razie gdyby mieli z Tobą kłopot (zgubiony tel itp.).
Mają za mało czasu żeby każdego sprawdzać w infomonitorze (ale mogę się mylić ponieważ jest możliwość wykupienie abonamentu w infomonitorze i weryfikacji online).
Najlepiej pójść sprawdzić ja tak zrobiłem i u mnie czysto !!!

Pozdrawiam.

#145591  autor: RadkoR
 25 sty 2007, 08:45
DagaSan pisze:[ Dodano: 2007-01-25, 00:53 ]
Bardziej zastanawia mnie prześwietlanie i sprawdzanie przez InfoMonitor. W piątek mam ustaloną wizytę na Pańskiej. Obawiam się, że nie odbiorę - bo mam chyba jakieś zadłużenie ;(
Wie ktoś co robią z takimi - odsyłają na drzewko ??
Jeśli spłacasz jakieś kredyty i rzeczywiście je spłacasz to nie masz się czego obawiać. Ja obecnie spłacam 3 kredyty (terminowo) i "test" w InfoMonitorze przeszedłem bez problemu.
Jeśli natomiast były jakieś problemy ze spłacaniem rat kredytu, lub jesteś zadłużony (windykacja i te sprawy) i wpisano Ciebie do BIK-u, to niestety możesz zapomnieć o podpisaniu jakiejkolwiek umowy finansowej przez okres 5-ciu lat... Telefonu w P4 wtedy nie dostaniesz, bo będziesz po prostu dla nich niewiarygodny. Teoretycznie mogliby prosić o wpłacenie jakiejś kaucji, ale wydaje mi się, że jest to niemożliwe na razie ze względu na to, że nie prowadzą swojej oferty komercyjnie...

[ Dodano: 2007-01-25, 08:47 ]
eclip pisze:jest możliwość wykupienie abonamentu w infomonitorze i weryfikacji online).
Sprawdzają dokładnie w ten sposób. Sam widziałem na monitorze jak mnie sprawdzali. :)

PS. Jeśli nie wyrazi się zgody na wszystkie podpunkty w umowie (w tym sprawdzenie w InfoMonitorze) nie dostanie się telefonu.

Moderator Globalny forum Android.com.pl

#145604  autor: DagaSan
 25 sty 2007, 09:51
hihi
to może dlatego tak mało osób się zgłasza
bojąc się MONITORA :)
przecież pół Polski ma kłopoty z kredytami :-D

Jedyną rzecz, którą możemy zmienić, to nasze nastawienie.

#145605  autor: frgt/10
 25 sty 2007, 09:58
a do mnie dalej nie dzwonią, nie odpowiadają na maila... szkoda... chociaż jak zobaczyłem tego samsunga to... lepiej, że nie mam tej słuchawki :D

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#145634  autor: Wilker
 25 sty 2007, 12:20
p4 sprawdza tylko zadłużenia względem innych sieci komórkowych (Era, Plus, Orange), nic innego nich nie interesuje :)

#145637  autor: Marketing
 25 sty 2007, 12:26
Giełdowa spółka Arteria podpisała 24. stycznia umowę z P4, na mocy której będzie sprzedawała produkty i usługi tego operatora w swojej sieci.

Sprzedaż realizowana będą w oparciu o sieć kilkudziesięciu punktów detalicznych, które zostaną w tym roku znacząco rozbudowane.

Jak podała Arteria w komunikacie, zamiarem stron jest przystąpienie do realizacji umowy w I kwartale.
Źródło telepolis.pl

No więc coś zaczyna się już dziać ;-)

#145695  autor: Dreed
 25 sty 2007, 15:56
a ja dalej meila nie dostalem :/

www.Ngage.pl

#145721  autor: szonek
 25 sty 2007, 16:37
frgt/10 pisze:a do mnie dalej nie dzwonią, nie odpowiadają na maila... szkoda... chociaż jak zobaczyłem tego samsunga to... lepiej, że nie mam tej słuchawki :D
haha, śmieszne..
  • Strona 50 z 57
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 57
  • 1
  • 48
  • 49