• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 2 z 25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25

#141269  autor: Pawrzes
 13 sty 2007, 16:22
15. Przed zakończeniem okresu promocyjnego, o którym mowa w punkcie 11, Użytkownik otrzyma wiadomość SMS z informacją o możliwości anulowania subskrypcji.

16. Aby zakończyć subskrypcję Serwisu Użytkownik powinien wysłać bezpłatny SMS pod numer 8089 o treści GG ANULUJ. Zakończenie subskrypcji możliwe jest w każdym czasie. Anulowanie subskrypcji nie powoduje zwrotu należności za niewykorzystany okres trwania subskrypcji.

[ Dodano: 2007-01-13, 16:24 ]
skolik17, rozdziel spacjami modele swoich telefonów bo zobacz jak to rozjeżdża pole o userze :?

[ Komentarz dodany przez: D@rio: 2007-01-14, 02:42 ]
Poprawiłem temat. Już jest OK.

Pozdrawiam

#141419  autor: Krisu6230i
 14 sty 2007, 02:11
kin pisze:Krisu6230i, a nie wiem, akceptowalem to co proponowala aplikacja.
Chyba w trybie testowym poszło bo na Biling OnLine nie naliczylo oplaty 1zł.
juz znalazlem:
12. Począwszy od pierwszego uruchomienia Aplikacji każdy Użytkownik przez 7 dni od pierwszego uruchomienia Aplikacji korzysta z Serwisu bez konieczności ponoszenia opłaty subskrypcyjnej. Jest to okres promocyjny.

13. Po zakończeniu okresu promocyjnego, o którym mowa w punkcie 11, następuje automatyczne przejście subskrypcji w tryb płatny, co oznacza, że Operator będzie pobierał opłatę subskrypcyjną za każdy rozpoczęty okres 7 dni. Wysokość tej opłaty określona jest w punkcie 10.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#141421  autor: dechomenon
 14 sty 2007, 02:33
dla mnie ten programik jest masakra..tylko zeby na pewno on był za 1zł na tydzień...cholera jasna ale juz go zainstalowałem i na moim K750i chodzi wyśmienicie!

#141430  autor: przemek910
 14 sty 2007, 10:10
Jest, jest. Sprawdzone :) Nie pobiera opłat za poł. z gprs przezta aplikacje. Dowód pokazałem kilka postów wczesniej ;)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#141447  autor: robinho
 14 sty 2007, 11:42
kin pisze:Jest, jest. Sprawdzone :) Nie pobiera opłat za poł. z gprs przezta aplikacje. Dowód pokazałem kilka postów wczesniej ;)
mam pytanie o liste kontaktow:
czy aplikacja sama ja sciaga z serwera? u mnie po wybraniu zakladki rozmowa/kontakty mam komunikat "Nie pobrano jeszcze listy kontaktow" a nie widze zadnej opcji "Pobierz kontakty".
czy mozliwe ze winna jest lista kontaktow majaca ponad 30osob? jesli tak to w jaki sposob najprosciej przeedytowac liste w serwerze gg tak aby tel raz zassal ta liste do komorki i pozniej z powrotem wrocic na serwerze do obszernej starej listy

pytanie drugie czy w siemensach x65, x75 mozna jakos zmienic status aplikacji z niezaufanej na zaufana(chodzi tylko o ta jedna aplikacje)? bo wkurza mnie to ciagle pytanie o zgode na polaczenie przez udp,tcp i sms

#141451  autor: Krisu6230i
 14 sty 2007, 12:13
robinho, z tymi kontaktami to rzeczywiscie moze byc tak ze jest ponad 30 osob... przeedytujesz np tak zezapisujesz liste z serwerka do gg na kompie, potem export do pliku txt, astepnie wywalasz w gg na kompie te konakty ktorych nie chcesz i exportna serwer. teraz import z serwera przez kom a potem znow import ale tym razem na kompie z txt i ewentualnie eksport na serwer... w sumie to maslo maslane ale chyba ma sens :)

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#141468  autor: dechomenon
 14 sty 2007, 13:09
a u was tez za każdym logowanie, pyta się czy zezwolic na odbiór danych z internetu, oraz czy zezwolic na wysyłanie danych ?

#141473  autor: przemek910
 14 sty 2007, 13:16
a u was tez za każdym logowanie, pyta się czy zezwolic na odbiór danych z internetu, oraz czy zezwolic na wysyłanie danych ?
Tak.
robinho, u mnie sama się pobiera tylko nie wiem jak ona to robi że pobierze sobie część kontaktów (mam ponad 70), i zaczyna się na A a kończy na W... a gdzie reszta?
Ostatnio zmieniony 14 sty 2007, 13:18 przez przemek910, łącznie zmieniany 1 raz.

#141474  autor: Kaczy
 14 sty 2007, 13:17
dechomenon pisze:a u was tez za każdym logowanie, pyta się czy zezwolic na odbiór danych z internetu, oraz czy zezwolic na wysyłanie danych ?

To wszystko zależy od telefonu. Niektóre modele (np. Siemens) się pytają o takie rzeczy, a niektóre od razu zaczynają pobierać dane.

...::: Made for loneliness :::...

#141475  autor: przemek910
 14 sty 2007, 13:19
Kaczy pisze:To wszystko zależy od telefonu. Niektóre modele (np. Siemens) się pytają o takie rzeczy, a niektóre od razu zaczynają pobierać dane.
w SE pyta się i nie da się tego wyłączyć z poziomu telefonu....

#141486  autor: Mooler
 14 sty 2007, 13:49
Ja sobie ściagnełem aplikacje na SE K510i i gdy chce siępołaczyć wyskakuje mi komunikat :

Błąd sieciowy : "Nie można ustalić aktualnego numeru wersji aplikacji z powodu błędu komunikacji z serwerem wersji. Aplikacja zostanie zamknięta"

Mam prawidłową konfiguracje zarówno WAP jak i GPRS w TT więc nie wiem czemu tak jest??....

#141488  autor: przemek910
 14 sty 2007, 13:52
Usuń aplikację i zainstaluj ją jeszcze raz. Subskrypcji nie tracisz bo jest ona na numer GG nie na aplikację

#141543  autor: dechomenon
 14 sty 2007, 17:20
kin pisze:w SE pyta się i nie da się tego wyłączyć z poziomu telefonu....
nie istotne w sumie, ale mogło by sie nie pytac...chociaż ważne, ze spełnia swoje zadanie:P

#141635  autor: Herrero
 14 sty 2007, 23:33
A jak wpisać hasło w tej aplikacji jeśli są w nim duże litery?

Pozdrawiam :)

#141636  autor: przemek910
 14 sty 2007, 23:34
Herrero pisze:A jak wpisać hasło w tej aplikacji jeśli są w nim duże litery?
Naciśnij kratkę zmieni Ci się tryb wpisywania :)

#141648  autor: dechomenon
 15 sty 2007, 01:31
nowinka..dzwoniłem do biura obsługi..i ta Pani mi powiedziała, ze teraz przez tydzień mam za darmo tą usługę, ale po tygodniu bede musiał płacic za subskrypcję 1,22zł ale dotego też za pakietową transmisję danych czyli w mojej taryfie wychodzi 0,72gr za 500KB wiec nie wiem jak to w końcu jest...? i jak to obliczyc, ile ja wysłałem/odebałem ze wiem iż mam np. już 500KB? hmmmmmmmm

#141655  autor: D@rio
 15 sty 2007, 08:29
Pani z BOA Cię w błąd wprowadziła...

Obrazek

#141659  autor: dechomenon
 15 sty 2007, 09:19
skąd ta pewnośc ?

#141681  autor: balrog
 15 sty 2007, 11:53
Tutaj czytamy:

"Ile kosztuje?
Przez pierwszy tydzień możesz wypróbować Mobilne Gadu-Gadu za darmo! Jeśli zdecydujesz się korzystać z usługi dalej, to za każdy kolejny tydzień opłata wynosi złotówkę (1 zł z VAT).

Tak tak, to jedyny taki komunikator na rynku, w którym nie płacisz dodatkowo za przesyłanie danych (wszystkie opłaty są wliczone w cenę, nie ma żadnych ukrytych kosztów). Z Tak Takiem Gadu - Gadasz tyle, ile chcesz!"

"Nigdy nie zapominajcie! Im wyżej wzlatujemy tym mniejsi wydajemy się tym co nie umieją latać."
Fryderyk Nietzsche

#141685  autor: dechomenon
 15 sty 2007, 12:10
Napisałem do BOA

"Witam, mam takie pytanie bo pobrałem sobie z era omnix era gadu gadu najpierw wybrałem opcję spróbuj za darmo, czyli mam gg w telefonie przez tydzień za darmojedynie zapłaciłem za pobranie aplikacji gg, po tygodniu automatycznie będzie pobierana subskrypcja prawda, która wynosi 1,22zł? Moje pytanie jest następujące, czy ja za ten 1,22zł na kolejny tydzień będę mógł korzystac z mobilnego gg przez 24h na dobę, czy może będę płacił normalnie jak za pakietową transmisję danych/ i ile ona wynosi, jakie są koszty w taryfie era nowy komfort. Bo wczoraj jak zadzwoniłem do BOA, to Pani mi powiedziała, ze będę płacił co tydzień 1,22zł za subskrypcję + pakietowa transmisja danych..Chciałbym wiedziec jak to w końcu jest? Dziękuję i Pozdrawiam> "

a To odpowiedź:

Witam Usługa Gadu Gadu w Era Omnix pozwala na korzystanie z najpopularniejszego na rynku polskim komunikatora internetowego. Dostęp do aplikacji uzyskuje się poprzez subskrypcję serwisu Gadu Gadu, zgodnie z jedną z 3 dostępnych subskrypcji: 7 dni 1,22 zł z VAT 30 dni 4,88 zł z VAT 90 dni 10,98 zł z VAT. Dodatkowo Użytkownik płaci za transmisję (GPRS), tak jak Panu przekazano w opisanej przez Pana rozmowie telefonicznej.W taryfie Era Nowy Komfort Pakietowa Transmisja danych, opłata za 500 kB wynosi 0,72 zł z VAT (0,59 zł netto). Usługa jest dostępna bez konieczności aktywacji. Dane naliczane są za każde rozpoczęte 500 kB. WAP i Internet (APN: erawap lub erainternet) - dane naliczane są oddzielnie za dane wysłane i odebrane na poziomie protokołu internetowego (IP). Po zakończeniu połączenia lub o godz. 24.00 dane są zaokrąglane w górę, do pełnej jednostki taryfikacyjnej - 500 kB. 1 kB = 1024 B.
  • Strona 2 z 25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5