Klienci Ery i TT mogą skorzystać z nowego mobilnego GG!
Wysyłamy SMSa o treści
GG pod numer
8089, po chwili dostajemy smsa z linkiem do strony, gdzie pobieramy Aplikację - za darmo. Następnie musimy wykupić subskrypcję - 1zł za 7 dni!
Co ciekawe koszt subskrypcji obejmuje również transmisję danych!
Brawo Era

! Kolejna jako pierwsza wprowadziła bardzo przydatną usługę. Wcześniej m.in HDSPA i telefonie stacjonarna.
Po więcej info odsyłam do strony Newsa!
Tak więc moja opinia nt EraGG + zdjęcia
Po ściągnięciu aplikacji telefon pobiera informacje nt. subskrypcji, następnie wpisujemy swój numer i hasło. Wtedy pojawia się prośba o kupno subskrypcji. Nie jest to zbyt wygórowany koszt - 1zł z transmisją danych. Można powiedzieć że prawie za darmoche

. Na początku był problem, ponieważ cały czas aplikacja utracała połączenie z serwerem, otóż okazało się że mam wł. komunikator na PC(tak, wiem gapa ze mnie), który jakimś cudem przebił się i uzyskiwał połączenie. Domyślnie mamy ustawiony Opis "Dostęp mobilny EraGG", na liście nie widniejemy jako 'niebieskie słoneczko'

.
Lista kontaktów - oczywiście zaimportowała się - i tu zonk, może być na niej max. 30 kontaktów...
W menu głównym na samej górze mamy reklamę, na dole wyświetla nam się nasz numer GG, data oraz godzina oraz jakieś tam linki

Mamy również emotikonki oraz katalog publiczny.
Aplikację testowałem na SE k510i, nie zawieszała się i chodziła wyśmienicie.
Dodano: D@rio, IreQ, Pawrzes dzięki za doinformowanie

Można wypróbować aplikację całkowicie za darmo dzięki promocji "Spróbuj i zobacz" w EraOmnix.
Subskrypcję można wyłączyć wysyłając SMS o treści
GG ANULUJ pod numer
8089.
Zdj.

Jeśli macie pytania to piszcie.
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...