• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#139335  autor: b@sho
 05 sty 2007, 16:47
tak sobie pisaliscie o wyborczej... a tu prosze machina chce byc MVNO :wink:
Medialna Platforma Point Group, wydawca m.in. miesięcznika "Machina", otrzymała od Urzędu Komunikacji Elektronicznej potwierdzenie o wpisaniu do rejestru przedsiębiorców telekomunikacyjnych.
a tu calosc:
klik

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#139374  autor: amfi
 05 sty 2007, 20:09
ciekawe kiedy Bravo Girl ruszy ze swoja siecia :-D :-D :-D

amfi

#139406  autor: babeo
 05 sty 2007, 22:56
Ja to się zainteresuje jak MVNO będzie chciała być Elektronika dla wszytskich, Teraz Rock albo Playboy :mrgreen:

#139444  autor: oprych
 06 sty 2007, 00:28
A ja i tak ejstem za homo GSM, przeciw dyskryminacji :twisted:

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#139521  autor: Marcin
 06 sty 2007, 13:32
No karte playboyo to bym kupil ,przynajmniej fajnie wygladalby napis na wyświetlaczu :-) ,lepsze to niż AIVON

#139580  autor: Jedi
 06 sty 2007, 19:00
Niestety Radio Maryja GSM nie było by strzałem w dziesiątkę, bo stali słuchacze radia nie są zwolennikami telefoni komórkowej.
babeo pisze: Skoro Gazeta Wybiórcza pcha się też do komórek to może zrobią sobie też MVNO :?: już widzę ten napis na wyświetlaczy Mi-mi-mi-mi-chnik Era :mrgreen:
Śmianie się z jąkania jest dosyć prostackie...

A IMO wirtualni operatorzy to bardzo dobra myśl. Ten system sprawdził się na zachodzie, trafia bardziej w potrzeby klienta (koniec rynku masowego), a taki pakiecik cyfrowy polsat TV + GSM się na pewno sprawdzi, bo abonenci tej telewizji (a jest ich 1,2mln) w pakiecie będą mieli taniej usługi.

A naprawdę sieć plus gsm ma dalej takie problemy ze swoją infrastrukturą? Jeszcze ich ostatecznie nie rozwiązali?

#139591  autor: krzysztof.ka
 06 sty 2007, 20:02
oprych pisze:babeo: Michnik(von Szechter) i jego "gazetka" "pchaja" sie wszedzie(moze dlatego mozna okreslic ja "szma....wcem), moga stworzyc wspolne MVNO z TVN, ktory zawsze "posilkuje" sie ta gazeta jako jedyna sluszna. O ile oczywiscie Rywin sie zgodzi :lol:
Oprychu, "von" oznacza w języku niemieckim "z". Jeżeli chcesz podać nazwisko, które dana osoba używała przed jego zmianą urzędową, inną niż zmiana stanu cywilnego, piszę się "vel".

#139596  autor: kameT
 06 sty 2007, 20:26
Uważam podobnie, nie obchodzi mnie nazwa i firma, która chce zostać MVNO.
Dla mnie liczy się ich ilość! Walka o klienta przyczyni się do spadku cen, dzięki temu "wielka trójca" może w końcu zacznie dbać o swojego klienta, a w szczególności o abonenta :]

No te czekam na kolejnych MVNO i coraz lepsze oferty. Póki co gl dla mBanku :P

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#139597  autor: oprych
 06 sty 2007, 20:28
Jedi pisze:Śmianie się z jąkania jest dosyć prostackie...
Raczej nie z jąkania a z głupoty i obłudy tego "pana", ale nie o tym temat.
krzysztof.ka pisze:Oprychu, "von" oznacza w języku niemieckim "z". Jeżeli chcesz podać nazwisko, które dana osoba używała przed jego zmianą urzędową, inną niż zmiana stanu cywilnego, piszę się "vel".
Dziękuję za łaskawe doinformowanie mnie, Twoja uwaga zostanie skierowana do odpowiedniej jednostki.... :lol:

#139601  autor: babeo
 06 sty 2007, 20:48
Jedi pisze:Śmianie się z jąkania jest dosyć prostackie...
Nazywaj to jak chcesz. Jeżeli jednak po prawicy, konserwatyźmie, Radiu maryja można jechać jak po łysej kobyle, w takim razie ja nie widzę niz złego w tym co napisałem. a postarckie? prostacki to najwyżej jest Michnik :lol:

Dobra koniec z OT

Wracając do tematu. Mnie zastanawia jak bedzie za parę lat ze satystykami, bo przecież każdy będzie twierdził, że ma mnóstwo użytkowników. Pewnie dojdzie to tego, że w 38 milionowej Polsce jest 150 milionów aktywnych kart sim :mrgreen:

#139695  autor: krzysztof.ka
 07 sty 2007, 00:54
Dziękuję za łaskawe doinformowanie mnie, Twoja uwaga zostanie skierowana do odpowiedniej jednostki.... :lol:[/quote]

Znowu kucha :) Chciałeś powiedzieć, że trafi do odpowiedniej komórki.

#139699  autor: oprych
 07 sty 2007, 01:00
Niezmiernie miło mi, że pofatygowałeś się, aby napisać już drugi post na "całe aż" trzy, które mają polegać "poprawianiu" lub też wytykaniu błędów mojej osobie. Czy będzie ciąg dalszy?

#139712  autor: D@rio
 07 sty 2007, 01:24
Panowie, spokojnie, zrzućmy z tonu :-)

Obrazek

#139730  autor: Jaro_Zamość
 07 sty 2007, 10:17
amfi pisze:ciekawe kiedy Bravo Girl ruszy ze swoja siecia :-D :-D :-D

Dobre - juz widzę to promo dla blondi w ramach PWA zamiast aparatów będą szminki tfu raczej gumki ? :mrgreen:

"To co niewiele kosztuje jeszcze mniej cenisz" Miguel de Cervantes

#140500  autor: Marcin
 10 sty 2007, 01:33
No teraz jak telepolis zostal patronem tych targów w lutym to napewno bedzie mieli naswierzsze informacje jako pierwsi :-D

#140678  autor: powiatowy
 11 sty 2007, 05:31
Czy myślicie że firmy, które chcą być MVNO robią to dla zysku? W pewnym sensie tak, ale mi się wydaję, że robią to do zmniejszenia kosztów.
Np. taki mbank na swoje telefony musi wydawać rocznie miliony! A teraz rozmowy w swojej sieci prawie nic ich nie będą kosztować, niewielka ilość posiadaczy karty sim im wystarczy by się utrzymać a do tego promować markę. Myślę iż m BANK będzie organizować promocję dla swoich klientów.

#140681  autor: oprych
 11 sty 2007, 07:30
Ja natomiast jestem ciekaw, czy ktokolwiek któregoś z MVNO, będzie używał, jako swego domyślnego numeru.

#140692  autor: Prometo
 11 sty 2007, 09:12
A ja jestem ciekaw czy i kiedy PKO BP zostanie operatorem MVNO. Chodzą głosy, że mają zostać operatorem MVNO.