• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 10 z 13
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Co myślisz o Rebrandingu ERY

Jestem za T-Mobile!
82
49%
Jest mi obojętne
34
20%
Chciałbym, żeby ERA została
50
30%

#138344  autor: Krisu6230i
 02 sty 2007, 12:13
frgt/10, wcale nie bylo tak dobrze poszlo w gore z cenami... nawet punkty profit potrzebne np do zakupu 50pln doladowania podwyzszyli :?

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#138348  autor: frgt/10
 02 sty 2007, 12:18
frgt/10, wcale nie bylo tak dobrze poszlo w gore z cenami... nawet punkty profit potrzebne np do zakupu 50pln doladowania podwyzszyli
ja tego absolutnie nie odczułem ;/ może to przez ten cyrograf, ale fakt, że wtedy mnie tak bardzo nie interesowała telefonia

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#138357  autor: b@sho
 02 sty 2007, 12:41
frgt/10 nie odczules tego bo ceny byly w miejscu itd... ale nowi uzytkownicy wkurzali sie ze np w erze za to samo mieli by wiecej

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#138362  autor: Krisu6230i
 02 sty 2007, 12:47
b@sho, moze i racja... ja mialem POPcorna, wiec dotyczyly mnie tylko punkty profit i potem likwidacja (jak sie pozniej okazalo okresowa) pakietow sms... a ze wrocily fakt ale na innych zasadachbo zamiast 100 za zeta to 600 za 6.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/

#138365  autor: b@sho
 02 sty 2007, 12:50
Krisu6230i tak bylo, ze dla popakow zmienilo sie na gorsze troszke, ale pakiet pozniej wrocil, a z pkt profit to bylo chamskie co zrobili...

#138369  autor: Krisu6230i
 02 sty 2007, 12:58
b@sho, tak ale juz nie roztrxasajmy tego ;) mam tylko nadzieje ze t-mobile nie zrobi takiego czegos z TT bo teraz to dobry prepaid i szkoda by bylo psuc:)
a z abo jesli beda jakies promocje to mam nadzieje ze fajne i nie bedace powieleniem promocji obowiazujacej z przed roku az do dzis :/ a z tymi kosztami to tez nie jest tak do konca bo pozyskuja nowy rynek wiec to sie im zwroci na pewno.

#138372  autor: b@sho
 02 sty 2007, 13:03
Krisu6230i a tt raczej nie zrezygnuja bo jednak zarabiaja sporo na nim :wink: pozatym maja duzo userow. tak jak orange nie zlikwidowal popa :wink:

#138384  autor: babeo
 02 sty 2007, 13:25
Wracają do moich fotek salonu T-Mobile w Czechach, powiem że wywołał on na mnie jakieś takei meiszane wrażenie :| w Wy jak go oceniacie?

Wracając do Poznania miałem 5 godzinny postoju w Katowicach i tam na jednej z ulic koło dworca (może tomico wie jak się nazywa) są wprost siebie salony Ery i Orange. Muszę powiedzieć, że Era zrobiła na mnie wrażenie! Dwu piętrowy, cały przeszkolny, podświetlony na niebiesko. Fiu, fiu ... w Poznaniu takeigo wynalzku to nie ma. Mam nadzieje, że T-Mobile pójdzię w tę stronę ... no tylko, żeby ewentualne podswietlenie nie było różowe :wink:

#138415  autor: tomico
 02 sty 2007, 15:15
babeo pisze:(może tomico wie jak się nazywa)
Jasne że wiem, byłeś na "głównej" ulicy w Katowicach czyli 3 Maja. Ten salon jest od niedawna tam bo przenieśli się. Mi też się podoba :D

#138425  autor: PiotrG-dz
 02 sty 2007, 15:38
Te Czeskie salony Demobile jakoś mi się nie podobają ERA ma ładniejsze logo :twisted:

#139496  autor: piotrb
 06 sty 2007, 11:56
a mi się podobało jak odwiedzałem czeskiego t-mobile'a :)

#139512  autor: Marcin
 06 sty 2007, 13:08
a mi sie wydaje ,że nieważne jaki salon,bo im wiekszy tym droższy i za to placimy my abonenci.W sumie chodzi o to ,żeby zjechali w dól z cena polączeń a w to to nie wierze.

#139529  autor: babeo
 06 sty 2007, 14:09
Marcin pisze:a mi sie wydaje ,że nieważne jaki salon,bo im wiekszy tym droższy i za to placimy my abonenci.W sumie chodzi o to ,żeby zjechali w dól z cena polączeń a w to to nie wierze.
Jak zobaczyłem (wspomniany wcześniej przez mnie) nowy salon w Katowicach, to rzeczywiście będzie ciężko zejść z cenami :mrgreen:

#139555  autor: Marcin
 06 sty 2007, 16:23
To tak jak z zusami :-D Też budują palace i to nawet w takich miejscowościach gdzie "wrony zawracają">no a z czyich pieniędzy :?:

#139564  autor: blom
 06 sty 2007, 17:10
t-mobile era cholera orange idea plus minus tic tack srak - wszystko to samo... licza sie ceny i jakosc a nie marka

#139568  autor: tymis
 06 sty 2007, 17:29
Marcin pisze:nieważne jaki salon,bo im wiekszy tym droższy i za to placimy my abonenci
Bez względu jakiej wielkości jest salon to i tak na to płacimy.
Ja płacę już 9 rok i jak idę coś załatwić to oczekuję odpowiednich warunków.

Każda sieć ma plusy i minusy, chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów...

#139571  autor: Marcin
 06 sty 2007, 18:15
blom pisze:t-mobile era cholera orange idea plus minus tic tack srak - wszystko to samo... licza sie ceny i jakosc a nie marka
Dokladnie CENY,i dlatego sie obawiam ,żeby nie bylo powtórki z tego co zrobil orange.
Jesteśmy krajem w którym ceny są najwyższe,jedne z najwyzszych za polączenia ,a pensje najniższe ,przynajmniej w unii.I mam wrażenie ,że te wszystkie zagraniczne koncerny poprostu z nas ściągaja kase,mamjąc oczy nowymi uslugmi ,tV,3G,a w rzeczywistości ceny za minute nie spadają.Doja nas biednych polaków.

#139685  autor: D@rio
 07 sty 2007, 00:45
Marcin pisze: Dokladnie CENY,i dlatego sie obawiam ,żeby nie bylo powtórki z tego co zrobil orange.
Jesteśmy krajem w którym ceny są najwyższe,jedne z najwyzszych za polączenia ,a pensje najniższe ,przynajmniej w unii.I mam wrażenie ,że te wszystkie zagraniczne koncerny poprostu z nas ściągaja kase,mamjąc oczy nowymi uslugmi ,tV,3G,a w rzeczywistości ceny za minute nie spadają.Doja nas biednych polaków
troche przesadzasz, tak źle nie jest...

Obrazek

#139686  autor: D@rio
 07 sty 2007, 00:47
babeo pisze: Jak zobaczyłem (wspomniany wcześniej przez mnie) nowy salon w Katowicach, to rzeczywiście będzie ciężko zejść z cenami
babeo, czy mógłbyś wstawić zdjęcie tego salonu? Chcę zobaczyć :-) ...

Obrazek

#139718  autor: babeo
 07 sty 2007, 01:48
D@rio, niestety nie mam. Byłem akurat w podróży, zrobiłem zdjęcie Spodka i ... padł mi 2 komplet baterii :smt011

Jedynie trzebaby poprosić tomico żeby zrobił fotkę (zaraz napiszę mu PW) :-)
  • Strona 10 z 13
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10