• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #134421  autor: wafell7
 20 gru 2006, 20:07
Wczoraj w godzinach późno wieczornych otrzymałem MMS`a od pewnej osoby który się okazał bardzo ważnym MMS`em lecz przez moją nieuwagę usunąłem go. Mam Tak Taka. Teraz pytanie czy jakoś mogę odzyskać tego MMS`a ?? to ważne, a nadawca nie ma możliwości 2 raz go do mnie wysłać

#134422  autor: tomico
 20 gru 2006, 20:12
Są 2 SPOSOBY. Albo zgłaszasz sprawe na policje ale to musisz mieć powód czyli jakieś groźby, albo coś. Wtedy operator odzyska mmsa. 2 sposób jest bardzo kosztowny ale jest taka szansa odzyskania, musisz oddać telefon do firmy Ontrack. Możesz im wysłać telefon albo oddać w centrali firmy w Katowicach albo biurze w Warszawie. Takie coś może cię kosztować nawet kilka tys. złotych. Innego sposobu nie ma.

#134429  autor: wafell7
 20 gru 2006, 20:24
O ludu Trybuny, kilka tyś zł za 1 MMS`a ?? Czemu tak drogo?? A na policje nic zglaszal nie bede bo to grozba nie byla a potem nie chce byc poiagniety do odpowiedzialnosci za coś czym tak naprawde w rzeczywistosci nie bylo

#134435  autor: D@rio
 20 gru 2006, 20:49
no jest jeszcze możliwa interwencja własna u operatora ale myślę że szkoda z tym zachodu. Po prostu, mówi się "trudno".

Obrazek

#134437  autor: tomico
 20 gru 2006, 20:54
O ludu Trybuny, kilka tyś zł za 1 MMS`a ?? Czemu tak drogo??
Bo to jest firma odzyskująca dane i uwierz że największe firmy i koncerny odzyskują u nich dane z dysków i telefonów. Ich usługi kosztują ale to najpopularniejsza tego typu firma. Innego sposobu nie ma więc mówi się trudno.

#134455  autor: wafell7
 20 gru 2006, 21:53
no wiec jak trudno to trudno :( postaram sie jakos dowiedziec co tam bylo moze jakos od nadawcy. No ale dzieki wszystkim za dobre checi :))

#134504  autor: amfi
 20 gru 2006, 23:49
chyba ze masz kogos znajomego chociazby w call center orange to moze ci pomoc. smsy na pewno moga odtworzyc bo sa archiwizowane przez jakis okres

amfi

#134624  autor: D@rio
 21 gru 2006, 13:45
znajomy w call center nic tutaj nie ździała...

Obrazek

#134658  autor: oprych
 21 gru 2006, 14:43
wafell7 pisze:postaram sie jakos dowiedziec co tam bylo moze jakos od nadawcy.
Skoro możesz spytać nadawcy, więc w czym problem?

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...