• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
  • Strona 2 z 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

#128567  autor: RobertX
 29 lis 2006, 17:14
I sobie jeszcze poczekasz! Hehe, autor zabiera sie za test nie majac obiektu w reku :)

A wez pod uwage to, ze najpierw trzeba pouzytkowac ten telefon jakis czas zeby napisac jakis miarodajny test. Nie wspomne o tym, ze dobrze jest miec do czynienia z innymi modelami, zeby moc porownac ;)

#128574  autor: Forest
 29 lis 2006, 17:26
Autor testu ma zamiar mieć w przyszłości ten telefon i gdy wkońcy będzie go miał to test pewnie dokończy, ale kiedy to będzie to nie wiadomo :P Ja tam teraz czekam na test na SymbianOS , pierwszy polski test Nokii N73 to bedzie ;)
Ostatnio zmieniony 29 lis 2006, 17:35 przez Forest, łącznie zmieniany 1 raz.

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#128575  autor: dechomenon
 29 lis 2006, 17:30
no to mi się podoba, ja chcę ten test..ale też chcę się nią pobawić hehe, jeszcze 3 miechy i takową posiądę!

#128930  autor: Michalg
 30 lis 2006, 17:09
Witam!
I sobie jeszcze poczekasz! Hehe, autor zabiera sie za test nie majac obiektu w reku :)

A wez pod uwage to, ze najpierw trzeba pouzytkowac ten telefon jakis czas zeby napisac jakis miarodajny test. Nie wspomne o tym, ze dobrze jest miec do czynienia z innymi modelami, zeby moc porownac ;)
Umieśliłem strone w necie aby potem tylko dopisac co trzeba typu pierwsze wrażenie itp to co juz wiele razy pisałem. Miałem inne telefony jak widać w moim podpisie ale telefonu z symbianem nie miałem. Telefonu ide szukac po sklepach w sobotę a co z tego wyjdzie to sie okaże. Mam nadzieje ze go dokończe w przyszłym tygodniu. DO CIERLIWYCH ŚWIAT NALEŻY więc jesli ktoś rzeczywiście chce w przyszłości zobaczyc ta strone musi troche poczekac. Jak tylko go zakupie i włacze to zamieszcze temat na stronie PIERWSZE WRAŻENIE co jest zapewne ważne a moja opinia bedzie na koncu strony dojdzie potem po wrazeniu real foto i filmik itd:) Pozdrawiam wszystkich :smt006

[ Dodano: 2006-12-02, 16:26 ]
Mam Nokie N73:) Niedługo dokończe test :) Omja Ocena 11/10
Troszke małe kalwisze ale kocham ten telefon.

...

#129725  autor: dechomenon
 03 gru 2006, 10:49
wczoraj byłem w MM i tak sobie oglądałem tą nokię ale nie gadałem z gościem aby mi uruchomił(za dużo bydła się tam kręciło) a ten fon ma zoom optyczny czy nie ? bo juz tyle źródeł różnie podaje..rozwiejcie moje wątpliwości

#129728  autor: piotrz
 03 gru 2006, 10:51
dechomenon pisze:wczoraj byłem w MM i tak sobie oglądałem tą nokię ale nie gadałem z gościem aby mi uruchomił(za dużo bydła się tam kręciło) a ten fon ma zoom optyczny czy nie ? bo juz tyle źródeł różnie podaje..rozwiejcie moje wątpliwości
ma cyfrowy. Optyczny ma n93

#129741  autor: dechomenon
 03 gru 2006, 11:39
dobra...z tego co czytałem test N93 to robiła tragiczne zdjęcia(widać było "ziarna") N93 wygląda tragicznie...za duży ten klocek...Odnośnie N73 czytałem gdzieś, opinie użytkownika, że tapeta nie jest na całym ekranie, no ale myśląć logicznie na pewno to zdjęcie nie było w takiej rozdzielczości jaki jest ekrana prawda? Wtedy musimu szukać takich właśnie tapet z rodziałką 240x320 aby były na całym ekranie, a czy jest możliwy efekt rozciągniecia na cały ekran tapety, zdjęcia, wiem, że to sie wiąże ze stratą jakości jest większe rozmazanie?

#129902  autor: Michalg
 03 gru 2006, 19:49
Witam ! :P:P TO JA WCZORAJ BYŁEM W MM :P :P Bydła było pełno :wink: Kupiłem Nokie (biło-czerwona) ostatnia świeża z wystawy. Zbadajcie mój test cos dodałem :):)

[ Dodano: 2006-12-03, 20:07 ]
dobra...z tego co czytałem test N93 to robiła tragiczne zdjęcia(widać było "ziarna") N93 wygląda tragicznie...za duży ten klocek...Odnośnie N73 czytałem gdzieś, opinie użytkownika, że tapeta nie jest na całym ekranie, no ale myśląć logicznie na pewno to zdjęcie nie było w takiej rozdzielczości jaki jest ekrana prawda? Wtedy musimu szukać takich właśnie tapet z rodziałką 240x320 aby były na całym ekranie, a czy jest możliwy efekt rozciągniecia na cały ekran tapety, zdjęcia, wiem, że to sie wiąże ze stratą jakości jest większe rozmazanie?
ja tez tak mam;/
z ta tapeta i nie weim oco chodzi. Mam tapete 240x320 i nie zajmuje całego pulpitu ;/
moge przesłac zdjecie jak nie weicie ooco mi chodzi ;/ Wie ktos jak to naprawic ?? :|

...

#129926  autor: Forest
 03 gru 2006, 21:24
Michalg pisze:Wie ktos jak to naprawic ?? :|
Wstawić sobie motyw :P A tak naprawdę to jest sposób, żeby tapeta była na całym ekranie tylko tego sposobu nie znam ;) Ale chyba gdzieś już coś ktoś pisał na Telepolis o tym problemie ;)

[ Dodano: 2006-12-03, 21:26 ]
A co do testu co coraz bardziej zaczyna mi się podobać ;) Fajnie, że dałeś te przydatne programy :)

#130117  autor: piotrz
 04 gru 2006, 12:58
body pisze:z ta tapeta i nie weim oco chodzi. Mam tapete 240x320 i nie zajmuje całego pulpitu ;/
moge przesłac zdjecie jak nie weicie ooco mi chodzi ;/ Wie ktos jak to naprawic ??
Nie da się...już to gdzieś ktoś pisał.żeby mieś tapete na full screen to trzeba się do Tankiana zglosić...On robi piękne themesy :)

#130143  autor: Forest
 04 gru 2006, 15:56
A nie ma czasem jakiegoś programu na te tapety?

#130147  autor: piotrz
 04 gru 2006, 17:06
nie ma na bank

#130167  autor: dechomenon
 04 gru 2006, 20:16
no to troche dolina z tymi tapetami, a jak zrobie zdjęcie to będzie na całym ekranie. W sumie to sie teraz zastanawiam nad tą N73 bo np. ona ma Symbian 91. S60 3edycja, tam nie ma na niego dużo aplikacji prawda? np. tom tom ! ?

#130171  autor: Michalg
 04 gru 2006, 20:35
A co do testu co coraz bardziej zaczyna mi się podobać ;) Fajnie, że dałeś te przydatne programy :)
Dzieki! Niedługo dojdzie kilka zdjęc i filmik zrobiony komórka na dworze tylko musze skonczyc ten tydzien bo mam w szkole pełno do robienia i sprawdzianów;/
no to troche dolina z tymi tapetami, a jak zrobie zdjęcie to będzie na całym ekranie. W sumie to sie teraz zastanawiam nad tą N73 bo np. ona ma Symbian 91. S60 3edycja, tam nie ma na niego dużo aplikacji prawda? np. tom tom ! ?
Na ten telefon jest baaaardzo dużo programów TOM TOM też jest ale z niego nie korzystam i nawet ni wgrywałem. Ale programów jest naprawde sporo. Jeśli macie jakies pomysły czego brakuje i co daodać do mojej strony to piszcie na maila :wink: A co do plików tamtejszych to niestety aby sciagnac trzeba sie logowac z tego co widze ;/ Ale trudno moze jak kiedys zmienie programy to dam je sgdzie indziej na inny serwer. JAk pisałem na mojej www telefopn polecam klawisze w sumie mozna sie przyzyczaic noo ale szczerze w porownaniu do k700 to ma o połowe mniejsze. Muzyka z głośników STEREO jest super.. Bassy hmm... spoko ni przeszkadza mi to odtwarzcz mam normalny ten co był narazie tylko mam kilka utwor ów na próbe. Filmiki mam 2 pełnometrażowe i fajnie mozna obejrzec jakośc super tylko musze jeszcze ustawienia rozkminic bo tak co 3-4 sek sie zacina nie znacznie ale jednak... poprostu zmienic bitrate czy cos :) SUPER. :D:D[/quote]

...

#130179  autor: Forest
 04 gru 2006, 21:00
dechomenon pisze:W sumie to sie teraz zastanawiam nad tą N73 bo np. ona ma Symbian 91. S60 3edycja, tam nie ma na niego dużo aplikacji prawda? np. tom tom ! ?
Spoko, ten Symbian można powiedzieć, że jest dosyć świeży, ale i tak już jest dużo aplikacji na niego a będzie jeszcze więcej ;)

#130187  autor: Michalg
 04 gru 2006, 21:35
Zgadzam sie body z Tobą to tylko kwestia czasu juz programy ze starszych wersji pojawiaja sie na s60v3 więc spoko loko luz i spontan i wszystko bedzie na v3 :D Pozdrówki :smt006

...

#130677  autor: dechomenon
 06 gru 2006, 20:00
no to jeśli tak to dobrze..czyli jesteś mega zadowolony z tej N73? oprócz tej klawiatury wszystko gra?!

#130894  autor: Michalg
 07 gru 2006, 18:41
Tak jestem zadowolony z mego telefonu. Dzisiaj zrobiłem przewlewik na konto osoby od której kupuje Crystal Case i jesli będzie ładnie pasował to bedzie super i ładny telefonik ładnie chroniony. w sumie zamiesciłem na mojej www to co narazie widze w nim złego i dobrego tzn nie o\piałem tam o aplikacjach jakiem dokładnie mam bo troszke ich mam i sa naprawde super tak rozbudowane jak na komputerze normalnym. Czasem szybkośc jest męcząca szczególnie na początku jak go właczyłem ale taraz po tych paru dniach juz sie z tym oswoiłem i przyzwyczaiłem. Ale telefon według mnie szczególnie taki potrzebuje zabezpieczenia bo wziąłego do szkoły raz i mi sie mam nadzieje że tylko na folii zrobiła ryska od kiedzeni i juz narazie nie bede go "gołego" nosił tylko poczekamj na CRYSTALA i już mam nadzieje będzie super :) Aparat robi naprawde fajowezdjęcia jak widać też na mej www. Jest naprawde ładny i zgrabny a jesli chodzi o pewna aplikacje jaka jest Xlator to jest to (co by innnrgo nie powstało nawet jak to będzie program otwierający lodówkę) to uważam że jego twórca powinien szczerze dostać NOBLA! ponad 104300 haseł na "małym" (w porownaniu do komputerowego) ekraniku i w sumie każda informacja tam jest. Xlator to encykklopedia jakby ktos nie wiedział:D MOzna dograć do niergo słowniki ja mam polsko niem niem pol ang pol i pol ang i czuje że sie moge z tym wozić :):) POLECAM :!:

...

#130927  autor: dechomenon
 07 gru 2006, 23:12
kurde ja też zaczynam misje odkladania na niego...ale powiedz mi ile zapłaciłeś ? masz nówkę?

#131501  autor: Michalg
 09 gru 2006, 21:34
Już chyba w 100 % skończyłem moja strone jeśli ktoś chce ja zobaczyć to zapraszam :!: :)

...
  • Strona 2 z 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4