• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 5 z 13
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13

Co myślisz o Rebrandingu ERY

Jestem za T-Mobile!
82
49%
Jest mi obojętne
34
20%
Chciałbym, żeby ERA została
50
30%

#122777  autor: oprych
 11 lis 2006, 01:35
no gorzej napewno nie, ale rewolucji jak po wejściu heyah bym na 100% się nie spodziewał :wink:

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#122781  autor: Pawrzes
 11 lis 2006, 02:03
rafcyk pisze:Będzie tak jak z Orange, zobaczycie :|
Nie kracz bo jeszcze się to sprawdzi ;-)
oprych pisze:no gorzej napewno nie, ale rewolucji jak po wejściu heyah bym na 100% się nie spodziewał :wink:
No drugiej Heyah nie będzie bo już nie te czasy z naliczaniem minutowym i wysokimi stawkami. Myślę że będzie odświeżenie ofert lecz większe zmiany będą w abonamencie np. wprowadzenie nowych taryf pod nazwą Relax jak w większości krajów , może korzystniejsze oferty transmisji danych , większy wybór telefonów z wyższej półki w prepaidzie... No i pewnie zmiana nazewnictwa części usług - główną rolę odegra literka "T" np. odpowiednikiem Era Omnix w T-Mobile jest T-Zones (a może będzie T-Omnix?)
Nie będzie też radykalnych zmian w działaniu poszczególnych usług np. w T-Mobile CZ w prepaidzie Twist (dawny EuroTel) jest oddzwaniający roaming *111*.......# jak u nas w Simplusie a czego nigdy w TakTak-u nie było.

Pozdrawiam

#122804  autor: Rokko
 11 lis 2006, 07:37
nie ma co gdybac. Wejda zobaczymy jak bedzie. Moej zdanie jest podobne, ze raczej nie bedzie tak zle jak w orange.

#122854  autor: lookass
 11 lis 2006, 12:00
mi tez tak sie wydaje nie bede powrotki z rozgrywki :x wszystkiego juz sie niedlugo przekonamy ;)

#122856  autor: PiotrG-dz
 11 lis 2006, 12:20
Może bedzie po cichu mała rewolucja :?: Liczę ze T- mobile zmieni coś na lepsze.

#122862  autor: Rokko
 11 lis 2006, 12:35
Ja jakos wiecej bym sie spodziewal jak by voda wszedl do Plusa, no ale nalezy miec nadzieje, ze wejscie T, a zarazem (mam nadzieje) nowego zaptrywania na rynek zmieni cos ogolnie w zachowaniu wszystkich operatorow. Przyznam, ze mam tez nadzieje, ze po wejsciu wirtulanych i czwartego operatora wiele sie zacznie dziac.. Boje sie jak bedzie z jego dzialaniem, bo czytalem ze na poczatku ma bazowac na infrastrukturze Plusa, a z ta jak wiemy jest nie najlepiej.

#122953  autor: babeo
 11 lis 2006, 15:58
D@rio pisze:
oprych pisze:Ja dalej obstawiam, że niewiele się zmieni
napewno nie będzie gorzej niż jest teraz.
Ja tylko powiem na to tak: "Oby się Pan nie mylił Kloss, oby się Pan nie mylił" :-D

#122958  autor: b@sho
 11 lis 2006, 16:15
gorzej nie ,bedzie tak samo jak jest :P patrzmy na orange :lol: no moze z drobnymi modyfikacjami, ale nc wiecej to bym sie nie spodziewal :lol:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#123002  autor: D@rio
 11 lis 2006, 17:33
babeo83 pisze:
Ja tylko powiem na to tak: "Oby się Pan nie mylił Kloss, oby się Pan nie mylił"
nie bądźmy pesymistami...

Obrazek

#123021  autor: dawoo1
 11 lis 2006, 17:53
D@rio pisze:
babeo83 pisze:
Na orange też czekałem z nadzieją i co? i kiszka.

#123029  autor: D@rio
 11 lis 2006, 17:58
dawoo1 pisze: Na orange też czekałem z nadzieją i co? i kiszka.
bo się nastawiliście i napaliliście a duża część Was łyknęłą "famę". Poprostu - myśleliście że usłyszycie to, co chcielibyście usłyszeć zapominająć o trzeźwej kalkulacji i kto jest tak naprawdę właścicielem Orange Polska i jaką ma strategię rynkową...

Obrazek

#123057  autor: tymis
 11 lis 2006, 18:25
dawoo1 pisze:Na orange też czekałem z nadzieją i co? i kiszka
Myślę, że nie ma co za bardzo liczyć :? Obecni operatorzy zatrudniali ludzi mających pojęcie o rynku w kraju (oprócz jogurtów :) ). Po rebrandingu napewno pojawią się menagerowie z centrali, którzy mają niewątpliwie mgliste pojęcie o naszym rynku. Dla mnie, użytkownika Plusa, oferty dawnej Ideii były ciekawe, oferty Orange są bardzo nieciekawe ale, o dziwo, ludzie to kupują... Nie mam pojęcia co mogą wymyśleć w T-Mobile ale nikomu nie życzę popsucia TT...

Każda sieć ma plusy i minusy, chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów...

#123084  autor: babeo
 11 lis 2006, 19:40
D@rio pisze:
babeo83 pisze:
Lepiej teraz na nic nie liczyć i ewentualnie być mile zaskoczonym, niż liczyć już profity z T-Mobile, a potem jak zwykle narzekac :wink:

#123134  autor: szejkspir
 11 lis 2006, 23:46
babeo83 pisze:Lepiej teraz na nic nie liczyć i ewentualnie być mile zaskoczonym, niż liczyć już profity z T-Mobile, a potem jak zwykle narzekac
Dokładnie. Ja życzyłbym sobie by tylko nic nie pochrzanili, nie zepsuli - zostawili to co jest, tylko pod inną marką.
"Dobrze jest, nie trza pruć. Było gorzej i chwalili." :-D :-D :-D

#123136  autor: Tomek_19
 11 lis 2006, 23:53
Ja się tak tylko zastanawiam,czy faktycznie ten rebranding będzie 4 grudnia, czy coś przesunęli, bo nowe promocje biznesowe w Erze obowiązują do 13 grudnia włącznie. Zawsze można je skrócić bez podawania przyczyn,ale po co by wtedy je przedłużali do 13. Być może chcą zmylić konkurencję. Czas pokaże, a teraz pozostało nam tylko czekać i modlić się, żeby tylko niczego nie popsuli w ofercie, bo wtedy to już bym wolał, żeby nic nie zmieniali, niż jakby mieli zrobić to, co stało się z ofertą Idei :roll:

#123140  autor: D@rio
 12 lis 2006, 00:01
chciałem powiedzieć jedną rzecz :-) 4 Grudnia to Wy wymyśliliście - użytkownicy :-)

Obrazek

#123145  autor: szejkspir
 12 lis 2006, 00:05
chciałem powiedzieć jedną rzecz 4 Grudnia to Wy wymyśliliście - użytkownicy
I przynajmniej jest ciekawy temat do rozmów :mrgreen:

#123146  autor: D@rio
 12 lis 2006, 00:10
ale znowu się zaczyna napalanka, podniecanka...co jest bez sensu.

Obrazek

#123148  autor: oprych
 12 lis 2006, 00:14
Tylko oby 4 grudnia nie było grupowych samobójstw, jeśli oferta będzie kiepska lub nie wejdzie wcale :lol:

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#123149  autor: szejkspir
 12 lis 2006, 00:15
D@rio pisze:ale znowu się zaczyna napalanka, podniecanka...co jest bez sensu.
Tak, zgodzę się. Choć na początku można było posłuchać (przeczytać) ciekawe opinie na temat operatora, co się nie podoba, co powinno się zmienić, w jakim kierunku powiny pójść zmiany - nie tylko pod względem obniżania ceny połączeń (ta metoda jest najprostsza - najskuteczniejsza - ale i najbardziej kosztowna dla operatora) - by zainteresować potencjalnych klientów.
  • Strona 5 z 13
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5