Krisu6230i pisze:Dociekliwy pisze:Jakoś nie rozumiem tej kwestii? Gdybyś mógł przybliżyć... o co chodzi z tymi nowootwartymy punktami?
no jesli masz jakis swiezutko otwarty salon lub punkt to latwiej ci bedzie tu wymienic karte niz w centralnym salonie ery czy tez w jakichs dlugo istniejacych.

Oj - wcale nie wiem, czy to takie oczywiste. Uszkodzoną kartę wymienią, ale sprawnej myślę, że czy w nowym, czy starym, raczej nie....
Krisu6230i pisze:
a tak poza tym to chyba sie OT zrobil...
Owszem - też to zauważyłem
Krisu6230i pisze:
mam pytanie: ktos sie orientuje co z era domowa? oplaca sie czekac?
No ja wiem, że Era Domowa nie działa tak jak powinna, nie można dzwonić na 0-800 i coś tam jeszcze. Ja tam bym poczekał aż wprowadzą coś na kształt Jablotrona
[ Dodano: 2006-11-05, 11:26 ]
jastrzomb_nocny pisze:Dociekliwy pisze:
Tak, wiem, oczywiście... tutaj mowa była o przypadku wymiany na taką, która posaida opcje SIMextra. Teraz już nie ma możliwości takiej wymiany
Teraz nie ma właściwie już kart które nie mają SIMExtra - jedynymi które można jeszcze spotkać w Erze bez SIM Extra to karty z systemu ERAtandem (czyli dwie karty SIM do tego samego numeru mogące na zmianę być aktywnymi, albo bardziej łopatolologicznie masz dwa aparaty telefoniczne z tym samym numerem)
Wiem co to jest Era Tandem - ale dziękuję za wyjaśnienie
Ja mam kartę bez SIMextra

i dobrze mi z tym, ale jak kiedyś pytałem, to tylko odpłatna wymiana... no nic, nie ważne...
jastrzomb_nocny pisze:Dociekliwy pisze:
Jakoś nie rozumiem tej kwestii? Gdybyś mógł przybliżyć...

o co chodzi z tymi nowootwartymy punktami?
Chodzi mi o to, że APS-ach nie chętnie wymienią (..) na nową kartę SIMExtra bezpłatnie.
Czy teraz wyraziłem się wystarczająco jasno?
Tak, generalnie zamysł był jasny - podejdę do jednego "zaprzyjaźnionego" Germanosa - zobaczymy co mi tam powiedzą

Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ pod moim postem