• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#119505  autor: PiotrG-dz
 31 paź 2006, 20:34
Obecna promocja w DOMPLUSIE trwa do końca roku,fajnie ze obnizyli opłatę aktywacyjna do 15 zł,wprowadzili Sagema takiego jak ma ERA domowa.Więc od nowego roku może Plus wprowadzi numer PSTN w swojej sieci ,i wtedy zacznie sie jazda z korzyścia dla klientów. :)

#119519  autor: tymis
 31 paź 2006, 21:00
O samej ofercie Era Domowa można mieć różne zdanie ale niezaprzeczalnie podstawową i ogromną zaletą jest numer stacjonarny (przynajmniej moim zdaniem). I od razu nasuwa się pytanie dlaczego Plus nie chciał iść tym tropem... Pierwszy był ze swoim pomysłem p.t. DomPlus a skończy ostatni ;-)

Każda sieć ma plusy i minusy, chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów...

#119532  autor: D@rio
 31 paź 2006, 21:16
bo gdzieś marketing nawalił - jak to w Plusie. Poprostu bali się ruszyć być może swoją bazę numerów PSTN - która, tak naprawdę narazie jest dostępna tylko dla Nich samych, jako wewnętrza telefonia firmy i dla dużych firm korporacyjnych, gdzie Polkomtel świadczy dla Nich usługi konwergentne.

Obrazek

#121397  autor: Krisu6230i
 06 lis 2006, 10:33
czy ktos juz moze cos powiedziec z autopsji o tej erze domowej ?

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#121428  autor: PiotrG-dz
 06 lis 2006, 14:21
Mam pytanie gdzie znajduje się karta SIM oraz antena w telefonie SAGEM myH10L :?: Czy w słuchawce czy w bazie :?:

#121490  autor: D@rio
 06 lis 2006, 18:01
tepsaslave pisze:Mam pytanie gdzie znajduje się karta SIM oraz antena w telefonie SAGEM myH10L Czy w słuchawce czy w bazie
obydwie rzeczy w słuchawce.

Obrazek

#121957  autor: Krisu6230i
 08 lis 2006, 13:52
mam informacje ze pojawia sie na 90% przystawki do telefonow DECT umozliwiajace wykorzystanie ich w ofercie era domowa. czy ktos moze to potwierdzic, podaz przyblizony termin i cene? jestem tym mocno zainteresowany gdyz dostepny w obercnej ofercie sagem to syf... jak wszystkie telefony tej francuzkiej manufaktury:/
-------Edit---------------
beda podobno przystawki do konca listopada. czekam. ja juz swoja ere domowa mam, aktywacja co prawda zajela 12 godzin w sumie ale juz jest ok i dzis ciesze sie nowym numerkiem:)
jak narazie bez problemow, co pozniej - czas pokaze...

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/