Nie wiadomo, czy obecna zmiana taryfy z Elastycznej Na Prosto na Kartę skasuje rabat. @babciagienia1p - warto ryzykować, skoro BL + promka nie jest jeszcze odpalona?
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam
Nie wiadomo, czy obecna zmiana taryfy z Elastycznej Na Prosto na Kartę skasuje rabat. @babciagienia1p - warto ryzykować, skoro BL + promka nie jest jeszcze odpalona?
Nie pisałam, żeby zmieniał taryfę, tylko, że LEPIEJ BYŁO PRZENIEŚĆ do Prosto na Kartę. Przeczytaj jeszcze raz moje posty ze zrozumieniem.
babciagienia1p: dobrze, ale mleko się rozlało, numer jest w Elastycznej. Można zmienić taryfę i spróbować sprawdzić co się dzieje. Czy operator pozwoli na zmianę planu taryfowego i zachowanie promocji, bo Cenniki ŚUKE oraz regulaminy promocji nie mówią jasno o tym.
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam
Kompan: @babciagienia1p podała nieprawidłową komendę,
wyślij ZGODA pod 80099
Po włączeniu promocji możesz wysłać NIE na 8018 aby odwołać zgody na marketing, odwołanie zgody nie wyłącza promki.
@Kompan
Hmmm....
W takim razie, w zależności od Twojego czasu, albo telefon, z innego numeru, na infolinię 602 102 601 z pytaniem dlaczego nie dostałeś promocji miesiąc za darmo po wysłaniu ZGODA na 80099, albo *136*11*9346# SMS o treści KUPUJE BL40 na numer 2601. W drugim przypadku będziesz miał trzy bezpłatne BL-y, zamiast czterech.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2024, 13:52 przez babciagienia1p, łącznie zmieniany 1 raz.
babciagienia1p: a Ty co teraz? Operator 10.11.2024 wprowadził nową odsłonę promocji "Miesiąc za darmo" i zmienił komendę aktywacyjną promocji. Wysyłamy ZGODA (komenda "miesiąc" już nie działa) na 80099 na karcie z taryfą Elastyczną nie starszą stażem w Plusie niż 30 dób.
Przeczytaj > https://api.plus.pl/tos/17bfeac6291010f ... 92b3d8.pdf
Wysłałem tego smsa Zgoda na 80099 i dostałem takie info. Usługa Bezlimit 25GB kumulacja została włączona, Usługa nawet 6400 GB została włączona, Twoja promocja Miesiąc za darmo została włączona.
Kompan: i elegancko. Masz teraz BL ważny do 15.01.2025 do ok godz. 12:55 - ważność konta nie zmieniła się, bo masz je ważne do marca. 900 GB zużywasz w pierwszej kolejności. Rozmowy, smsy, mmsy bez limitu. Zapewne rabat 100% zachowałeś (info pod *136#)
babciagienia1p, KC-KARLOS: Dzięki wielkie za pomoc. Jeszcze jedno, 3 miesiące za darmo kiedy aktywować i który pakiet? Rabat 100% za przeniesienie jest
Kompan: a to zależy, jakie masz potrzeby internetowe. Jeśli duże, to możesz włączyć BL+35 GB (wtedy nadal będzie wpadało przez kolejne 3 cykle po 500 GB ekstra z promocji 6400). Albo po miesiącu, wyłączasz BL+25GB i włączasz je ponownie, choć ja bym z tym uważał na ułomność systemów Plusa.
Komendy sms:
KUPUJE BL35 na 2601 dla opcji BL+25GB
KUPUJE BL30 na 2601 dla opcji BL+35GB.
Kompan: tak, ten BL+35GB włączasz 15 stycznia gdy zawiesi się BL+25GB. W czasie gdy zawiesi się usługa wpadnie 500 GB z promocji 6400. Włączasz BL+35GB i mieścisz się w promocji 100% rabatu, choć w trzecim miesiącu (w marcu) możesz mieć problem z ważnością konta - możesz ją wydłużyć za pozostałe złotówki na koncie - wysyłając 10 na 80009 za 5 zł dorzucasz 10 dni wychodzących, wysyłając 30 na 80009 za 15 zł dorzucasz 30 dni wychodzących, a śląc 365 na 80009 przedłużasz konto o rok - a to się przyda przy zużywaniu GB bez terminu ważności z promocji 6400.
babciagienia1p, KC-KARLOS: Dzięki wielkie za pomoc. Jeszcze jedno, 3 miesiące za darmo kiedy aktywować i który pakiet? Rabat 100% za przeniesienie jest
Wtedy kiedy będziesz potrzebował. Zapewne jak skończą Ci się rozmowy, w ostatniej godzinie BL-u z a 0,- zł lub nieco później. Zmieścisz się w terminie 3xBL za MNP. Pierwszy BL z rabatu 100% możesz aktywować, najpóźniej, w 36 dniu po przeniesieniu numeru.
SMS o treści KUPUJE BL40 na numer 2601.
Jaki masz dokładny termin rabatu 100%?
WYMODEROWANO
Ostatnio zmieniony 16 gru 2024, 13:48 przez Remington, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunięto off-top
Taka ciekawostka. Byłem w salonie któryś raz z rzędu przenosić 2 x na prepaid. Oczywiście wciskanie abonamentu, kłamstwa, a na koniec jak byłem nieugięty i przedstawiałem to ja ofertę na kartę, p konsultant do mnie, że u niej karta 12.30 za szt oczywiście podziekowałem, reklamacja poleciała.
Numerów nie przeniosłem. Salon Liberty I chyba tego tak nie zostawię