DAJ CYNK
  • Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1180937  autor: MakPolny
 09 paź 2024, 10:48
Zastanawiam się nad operatorem dla mojego głównego numeru,
przede wszystkim musi być stabilnie i bez awarii usług, żeby zawsze można się było do mnie dodzwonić, czyli na pewno nic opartego na Plusie.

Zależy mi na jakości rozmów i ogólnej stabilności operatora czyli myślę, że małe MVNO odpadają.

Dużo nie wykonuję połączeń, miesięcznie ok. 200 minut i 10 sms/mms + 30-50 GB danych

W chwili obecnej zastanawiałem się nad kartą w T-Mobile / Play ewentualnie NJU abo, chyba, że ktoś ma lepszy pomysł ?

Może warto też poczekać do "black friday" kiedy to operatorzy dają trochę ciekawszą ofertę na abonamenty ?
 #1180938  autor: KC-KARLOS
 09 paź 2024, 10:54
MakPolny: a koszt? Rozważ też prepaida, bo też mogą być skrojone na Twoje potrzeby.

🌟To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam🔥
 #1180941  autor: KC-KARLOS
 09 paź 2024, 12:38
No to ofert w takim pułapie cenowym masz multum.
W swojej lokalizacji jaka sieć działa u Ciebie najstabilniej? Jeśli masz wątpliwości, polecam zakup starterów i po prostu testować, jeśli numer ma być używany na co dzień..

🌟To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam🔥
 #1180946  autor: adrjannn
 09 paź 2024, 15:15
Ja bym tam polecał MVNO Virgin Mobile lub Mobile Vikings, za 25 zł masz pakiet no-limit :)
Na pewno nie polecam Heyah 01 - były tutaj wątki, gdzie działy się dosyć różne dziwne rzeczy.
Jak dla mnie osobiście Play jest nowoczesny i stąd propozycja tych MVNO ;) Ogólnie wszystko zależy od zasięgu w Twoim miejscu
 #1180947  autor: KC-KARLOS
 09 paź 2024, 15:22
Vikingowie są spoko, jeśli mamy dobrą jakość Playa. Dużo neta, dobre ceny, GB niewykorzystane przechodzą na następny cykl rozliczeniowy. A w Subskrypcji w roamingu unijnym korzystamy jak w domu + limit GB. Mamy też 5G, VoLTE i WiFi Calling - oferta naprawdę jest kompletna.
Ciekawy też jest Flex. Ale wszystko rozbija się o jakość i wykorzystanie danych.