oprych pisze:Dociekliwy, zawsze mozesz wymienić kartę za darmo na kartę z sim extra
I tu się mylisz przyjacielu
Otóż, ostatnio nawet chciałem to zrobić - ale okazało się, że moja karta nie kwalifikuje się do bezpłatnej wymiany... oczywiście, za 30 złotych mi wymienią

dziękuję - nie skorzystam
Tak to wygląda
[ Dodano: 2006-10-20, 19:48 ]
szejkspir pisze:Już od jakiegoś czasu krąży w sieci informacja o zblizającym się rebrandingu. Zapewne niebawem to nastąpi. Pytanie tylko kiedy? Data 4 grudnia wydaje mi się przedwczesną. Poszczególne promocje w Erze trwają około miesiąca. Obecna, która jest tylko kosmetyczną zmianą "urodzinowej" kończy się 15.11, do 4 grudnia jest tylko 2,5 tygodnia. Czy Era zastosuje jakąś zapchajdziurę? (nie sądze) Czy może ten właśnie okres przeznaczy na promowanie "nowej" marki? A może termin 4 grudnia jest nierealny?
Jak to było w przypadku Orange? Na jak długo przed rebrandingiem Idea wprowadziła ostatnie nowe promocje i jak ta sutuacja wyglądała w czasie okresu promocji marki?
W okresie od 16.10.2006 r. do wyczerpania zapasów zestawów objętych niniejszą promocją lub jej odwołania, jednakże nie dłużej niż do 15.11.2006 - tak jest na stronie. Generalnie to myślę, że 4 grudnia jest możliwy. Mogą zakończyć promocję wcześniej
Ale może poczekają do czasu, aż konkurencja zapowie się z promocjami i wtedy zaproponują coś konkurencyjnego
Ostatnio ktoś mi pisał, że Orange zapowiedziało się 2 lub 3 tygodnie przed rebrandingiem... i tak to właśnie było