bxx1 pisze: ↑15 lip 2023, 12:32
Przypomnijcie mi jak wstawić zdjęcie jak wyżej.Zrobie przed i po odnowieniu jutro tych 7 zl na 7 dni + 100 gb żeby nie było....
Nic nie bój-miałem przypomnieć aby poznać prawde o podrasowanym nowym+100GB u Ciebie i u kolegi bodaj
darek_masz1zł , bo obaj na teraz zostaliśćie na obiecanych podrasownaych nolimitach+100GB co 7dni za 7zł.
Na dziś u mnie stary "ugodowy" nolimit bez mms za 25zł/31dni standardowo na 3 dni przed jutrzejszym odnowieniem na 3 numery dostał info o planowanym odnowieniu 16ego, dziś standard ostatnie przypomnienie o jutrzejszym odnowieniu więc jutro nie spodziewam się niczego innego niż "ugodowy" stary nolimit bez MMS+1001GB/31dni na każdy z 3 numerów skoro ostatnio było po 1000GB/numer

.
P.S. uploadujesz fotke na
https://imgbb.com/ , po wysłaniu tam fotki zaznaczasz aby nie kasował automatycznie i dalej na dole masz rozwijane menu i z niego wybierasz :
BBcode full linked, pod nim pojawi się link-kopiujesz cały i wklejasz w posta. W wyniku tego będziesz miał jak u mnie ładny obrazek przykład mojego stanu na dziś na tych 3 szczęśliwych numerach obdarowanych PREZENTem na dzień dziecka

: