Ostrzegałem

rozstrzał jest ogromny pomiędzy tym co dostaliśmy-mi zepsuli 3 numery ze starą 7ką, Wam po jednym

. Czy komuś dali więcej-nie wiem i nieskromnie powiem, że wątpliwe aby ktoś dostał więcej, bo coś czuje, że mi jako pierwszemu zakończono oficjalnie reklamacje PREZENTu(5ego reklamacja na czacie,7ego "negocjacje" czyli albo moje warunki-patrz niżej

albo oddać 7ke starą, 15ego uznanie w pełni moich warunków ugody).
BYŁO----------------------------------------------JEST
Stara 7ka(przed cudami-wielkość ostatniego pakietu) ----->
Stara 31ka(od 15 czerwca po ugodzie-wielkość 1szego pakietu ustawiona zgodnie z moimi warunkami postawionymi 7ego)
Numer 1: 46GB/7dni+1GB ----->
1000GB/31dni+1GB co odnowienie
Numer 2: 91GB/7dni+1GB ----->
Numer 3: 93GB/7dni+1GB ----->
oczywiście liczniki odnowień zostały tak ustawione aby staż dawał te 1000GB(
tak jeden tysiąc GB za 25zł z cyklem 31dniowym+1GB co odnowienie). Za pierwszy 31dniowy stary "ugodowy" nolimit na tych 3 numerach nie pobrano kasy!

i na 2 numerach z większym stażem jest tak:

W reklamacji z 5ego oczekiwałem przywrócenia starej 7ki i rekompensaty 25zł...
nadmienię, że już 7ego dzwoniono z propozycją ugody na poziomie wielkości sumy miesięcznej GB czyli 400GB jeśli zostanę na starej 31-ce za 25zł ale przedstawiłem argument, ze po miesiącu byłbym stratny względem starej 7ki(co tydzień więcej o 1GB), a tak być nie może skoro to oni dali ciała kilkukrotnie i jeśli chcą zakończyć temat to oczekuję na WSZYSTKICH numerach startu od 1000GB+1GB i zostaję na starej 31-ce, a jak nie to mają oddać co zepsuli czyli starą 7ke. Poproszono o czas na skonsultowanie sprawy i moich oczekiwań. 15ego na czacie pierwszej osobie, która się połączyła zadałem pytanie czy przystają na moje warunki czy też przywracają starą 7ke-dostałem info, że reklamacja jest w trakcie rozpatrywania. Za godzine dostałem potwierdzenia akceptacji moich warunków i ich wprowadzenie w praktyce+odpowiedź na email podpisana danymi osoby dzwoniącej 7ego, plus zakończenie reklamacji z notką w apce/mój orange, plus sms z aktywacją usługi "Gratulacje! Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich sieci+1000GB zostały właczone i są ważne do...". W Mój Orange widzę wielkość ostatniego pakietu na 1000GB(w bajtach podane) oraz liczniki odnowień na 985-983 zależnie czy numer prawie 2 lata ma czy też rok, bo ma się "na start" 15,17 lub 20GB+ilość odnowień*1GB. Kod sprawdzajacy usługę zwraca standardowy sms o działaniu starego 31dniowego, bo w końcu usługa aktywna to stara miesięczna.
Te oto warunki 15ego system samoczynnie podmienił aktywując nowy podrasowany nolimit+100GB lecz telefonicznie odkręcono tą autoaktywacje w 100% przywracając wszystko ponownie do ugodowych warunków.
P.S. kurcze jaki ja ugodowy człowiek jestem
P.S.2 Mam nadzieję, że nie zepsułem Wam radości z tego co otrzymaliście ale ja jestem bardzo zadowolony z tego PREZENTu(zresztą pisałem na początku problemów, ze ja traktuje takie promocje problematyczne jako możliwość zarobku-liczyłem w tamtym czasie na oddanie starej 7ki+stosowna kasa w formie doładowania np.25zeta).