Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
a wiec..... w Twoim Planie na pewno jest dostępny rachunek szczegółowy z wykazem numerów gdzie dzwoniłes i smsowałem - czas rozmów i wysłania smsa. Mam tą ofertę i tydzień temu sprawdzałem..a w Twoim mixie to nie wiem.Mooler pisze:W opcji abonamentowej przez 2 miesiące pakiet po 1 zł a w opcji jednorazowej przez 1 miesiąc. Ale żeby wykupić pakiet sms co dla mnie jest śmieszne trzeba posiadać środki z dolądowań dodatkowych a przez 3 miesiące ciągło z konta głównego.
[ Dodano: 2006-10-17, 01:14 ]
w Mixie nie otrzymuje się szczegółowego wykazu połaczeń. W Twoim Planie także już nie ma czegoś takiego jest tylko ile minut itp ale listy numerów już dawno niema. Pozdro
Mooler
no chyba nie bardzo się orientujesz bo jakbyś się orientował to byś wiedzial że rachunek szczegołowy kosztuje 5,00zł (6,10 z VAT) i jest dołączona do comiesięcznej faktury. Wystarczy raz złożyć zlecenie (np. poprzez Orange On-line) a każda następna faktura będzie wzbogaca o pełny biling łącznie z wykazem SMS-ów.Mooler pisze:Mam Twój Plan więc się orientuje
D@rio ma racje, tylko cena to 5 zł brutto.D@rio pisze:no chyba nie bardzo się orientujesz bo jakbyś się orientował to byś wiedzial że rachunek szczegołowy kosztuje 5,00zł (6,10 z VAT) i jest dołączona do comiesięcznej faktury. Wystarczy raz złożyć zlecenie (np. poprzez Orange On-line) a każda następna faktura będzie wzbogaca o pełny biling łącznie z wykazem SMS-ów.Mooler pisze:Mam Twój Plan więc się orientuje
Pisałem, że każdy klient jest traktowany raczej indywidualnie. Chyba nie ma masówek. Większe szane na jakiś profit ma jednak ten, któ wydał więcej na połączenia.b@sho pisze:IreQ nie zgodze sie z toba ze zeby cie traktowali w mixie lepiej przy przedluzaniu umowy musisz doladowywac dodatkowo konto. dla nich sie liczy ze co miesiac im jednak placisz. ja mam mixa za 25 zl i nic go nie doladowywalem, bo do pisania esow sluzy mi net. i przed koncem okresu umowy zadzwonili do mnie czy przedluze umowe, na wstepie gosciu powiedzial ze dorzuca mi co miesiac 10zl na polaczenia do orange, ja na to ze to malo i dogadalismy sie na 20zl do orange,(do wyboru mozna bylo wziasc jakiegos koma, ale same denne, i jeszcze jakies akcesoria). tam w przeciagu paru dni mial przyjechac kurier zeby podpisac aneks , przyjechal i wszystko gra. takze nie wtym rzecz.
ale mix zadna rewelacja nie jest. czekam tylko az mi sie umowa skonczy. lepiej miec pre paida:.