Telekomunikacja jak na dłoni






[T-mobile na kartę] Dyskusja ogólna

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderator: Moderatorzy

Wiadomość
Autor

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez Taki_tam » 31 lip 2018, o 12:19

Wyłącz promocję i włącz ją ponownie. Będziesz wiedział czy to błąd systemu czy zmiana zachowania. Ja stawiam na to pierwsze.
Taki_tam
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 181
Dołączył(a): 1 paź 2016, o 12:06

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez piotrzet » 31 lip 2018, o 12:37

A ktoś może jeszcze potwierdzi brak ograniczeń?
http://www.speedtest.net/result/a/4297134853.png
piotrzet
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 3040
Dołączył(a): 11 sie 2012, o 12:43
Model telefonu: Sony Xperia XZ Premium
Sieć: T-Mobile

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez Pabloeq » 1 sie 2018, o 12:45

Taki_tam napisał(a):Wyłącz promocję i włącz ją ponownie. Będziesz wiedział czy to błąd systemu czy zmiana zachowania. Ja stawiam na to pierwsze.


Nie włączę i nie wyłączę bo mi pobierze 5zł :lol: To nie promocja, to normalna ich opcja ofertowa.
Jutro ją przełączę na opcję nolimit+10GB/30zł/30dni to zobaczę jak będzie z szybkością, narazie dalej sprawdzane na innych stacjach w mieście DL na poziomie 40-50Mbps i UL średnio 10Mbps.
Samsung S7, agregacja B7+B3+B20.

Dziś (1 sierpnia) po włączeniu opcji "nolimit/30zł" wszystko wróciło do T mobilowej normy czyli do 15Mbps, więc pewnie był błąd w systemie wczoraj.
Pabloeq
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 242
Dołączył(a): 19 mar 2018, o 13:08
Model telefonu: Samsung S7 ; iPhone SE
Sieć: Orange ; T-mobile

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez shevchenko1987 » 25 sie 2018, o 11:33

Można już testować nowa aplikację "Mój T-Mobile". Wystarczy zapisac się do testów i zrobić aktualizację. Działa dużo lepiej niż poprzednia padlina :)
Huawei B618s-22d | TP-Link Archer C2600 | WD MyCloud 2TB | ACER Aspire V Nitro VN7-592G-53ZG
shevchenko1987
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
Avatar użytkownika
 
Posty: 59
Dołączył(a): 7 gru 2015, o 18:40
Lokalizacja: Łódzkie
Model telefonu: Samsung Galaxy A8
Sieć: T-Mobile

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez everymen » 25 sie 2018, o 11:55

Tylko to nadal jest wersja dla abonamentowców. Po zainstalowaniu nie były widoczne moje dane prepaida. Trzeba chyba jeszcze poczekać.
Aplikacja wygląda dobrze.
everymen
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika
 
Posty: 236
Dołączył(a): 6 sie 2014, o 09:20
Lokalizacja: Poznań
Model telefonu: OnePlus X, Sony Xperia M Dual
Sieć: Heyah, Virgin Freemium, Play RWK, Aero2

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez shevchenko1987 » 25 sie 2018, o 12:29

U mnie są widoczne.ObrazekObrazek
Huawei B618s-22d | TP-Link Archer C2600 | WD MyCloud 2TB | ACER Aspire V Nitro VN7-592G-53ZG
shevchenko1987
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
Avatar użytkownika
 
Posty: 59
Dołączył(a): 7 gru 2015, o 18:40
Lokalizacja: Łódzkie
Model telefonu: Samsung Galaxy A8
Sieć: T-Mobile

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez everymen » 25 sie 2018, o 18:17

Pewnie jest to związane z tym, że jestem w Heyah:)
everymen
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika
 
Posty: 236
Dołączył(a): 6 sie 2014, o 09:20
Lokalizacja: Poznań
Model telefonu: OnePlus X, Sony Xperia M Dual
Sieć: Heyah, Virgin Freemium, Play RWK, Aero2

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez tehmal » 25 sie 2018, o 19:36

adacomp napisał(a):
marcin19883 napisał(a):Mnie zawsze na stronach T-Mobile rozbraja stopka z rokiem. Tutaj na fotce wyżej mamy 2014. Czy oni naprawdę nie aktualizują swoich stron?


Podobnie jest z ich systemem informatycznym prepaid.
Jednym zabiera grosza innym daje, jeszcze innym nie chce aktywować,przedłużać i odnawiać pakietów itp.
Jedna wielka dziura :lol:

Z tego powodu napisałem im że mają mi 30 dychy na konto bankowe posłać (numerek podałem) a 27 lub 28 będę zwijał numer, wk..a mnie że błedy techniczne naprawiąją nieraz po 2 tygodnie... dobrze że dualsim... 2ga simka z PLAY o dziwo w tym k..dołku wszystko działa...=C marzenie by w TM prepaid wszystko działało jak w PLEJU..
Teraz znów zablokował mi się pakiet... nie pobrało kasy...pisze że pakiet aktywny ale nie aktywny...rekompensacyjnych pakietów dać nie mogą... bo nie działa bo błąd systemu... :smt005 :smt005 :smt005
Coraz częściej Pleja używam niż TM....dię chyba do Nju na rachunek.. :roll: :roll:
tehmal
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
 
Posty: 90
Dołączył(a): 10 sie 2017, o 10:24

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez shevchenko1987 » 25 sie 2018, o 21:07

everymen napisał(a):Pewnie jest to związane z tym, że jestem w Heyah:)
Pewnie tak
Huawei B618s-22d | TP-Link Archer C2600 | WD MyCloud 2TB | ACER Aspire V Nitro VN7-592G-53ZG
shevchenko1987
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
Avatar użytkownika
 
Posty: 59
Dołączył(a): 7 gru 2015, o 18:40
Lokalizacja: Łódzkie
Model telefonu: Samsung Galaxy A8
Sieć: T-Mobile

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez WellDone » 26 sie 2018, o 15:12

Cześć,

Jak włączyc pakiet Strong LTE 1 gb za 5zl w tej dziadowskiej sieci? Kod ekspresowy nie działa. Taryfa Frii
WellDone
Młody wyjadacz
Młody wyjadacz
 
Posty: 445
Dołączył(a): 30 maja 2016, o 22:22
Model telefonu: iPhone 8
Sieć: Play

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez Pabloeq » 26 sie 2018, o 18:49

WellDone napisał(a):Cześć,

Jak włączyc pakiet Strong LTE 1 gb za 5zl w tej dziadowskiej sieci? Kod ekspresowy nie działa. Taryfa Frii


1. Spróbować kilka razy kodem (mnie tak zadziałało za trzecim razem)
2. Poprzez zalogowanie na konto.
3. Napisać maila do BOK co mają włączyć (tak robiłem ze zgodami marketingowymi i usługami premium, załatwili szybko).

Niestety zarządzanie usługami i platforma do ich obsługi to kompletne DNO w Tmobile.
Pabloeq
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 242
Dołączył(a): 19 mar 2018, o 13:08
Model telefonu: Samsung S7 ; iPhone SE
Sieć: Orange ; T-mobile

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez unnameduser » 26 sie 2018, o 21:38

Nie wiem czy tylko tylko u mnie, ale wieczorami kody ekspresowe nie działają (błąd systemu, prosimy spróbować później). W dzień zaskakują za pierwszym razem.
LuiN napisał(a):Desktopowa wersja Telepolis to ostatnia rzecz na której się skupiamy.
unnameduser
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 41
Dołączył(a): 1 lip 2018, o 13:09

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez konstantyno110 » 28 sie 2018, o 00:14

Dzięki za info nowa beta aplikacja działa już w prepaid. Próbowałem kilka tygodni temu i pisało że tylko dla tych co mają abo. Działa bardzo sprawnie w porównaniu do starej rakieta Obrazek

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
konstantyno110
Obserwator
Obserwator
 
Posty: 5
Dołączył(a): 10 paź 2017, o 09:54

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez konstantyno110 » 28 sie 2018, o 00:24

Ja jestem zadowolony w TM
Przeważnie mam max albo w okolicach 10Mbps
Dla mnie to starcza
https://youtu.be/2bJGfD6VNms

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
konstantyno110
Obserwator
Obserwator
 
Posty: 5
Dołączył(a): 10 paź 2017, o 09:54

Re: [T-mobile na kartę]

Postprzez andx » 28 sie 2018, o 10:19

Gdzie sa teraz lepsze warunki, Heyah, czy TM na kartę?
andx
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 147
Dołączył(a): 24 gru 2011, o 10:49
Lokalizacja: Poland
Model telefonu: Lg G6, Samsung S7, A5
Sieć: Plusz, T-Mobile, a2mobile

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oferta na kartę i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 12 gości