• Wszystko co tyczy się serwisów VOD i telewizji dowolnego rodzaju (antena, kablówka, IPTV itd.) oraz ich oferty filmowej.
Wszystko co tyczy się serwisów VOD i telewizji dowolnego rodzaju (antena, kablówka, IPTV itd.) oraz ich oferty filmowej.
 #1175506  autor: skuwka95
 23 lip 2024, 23:45
Ciupaga pisze:
01 cze 2024, 19:32
Kolega ma teleelevidenie i sobie chwali.

Ja nie używam nic bo nie mam tv i sporo podróżuje niestety po Polsce w związku z praca
Pirackie źródło.
 #1178924  autor: forum_tg
 08 wrz 2024, 22:10
Chciałbym się zapytać, skąd bierzecie kody do SWEET TV? ja ostatni z paprykowego portalu. Chcąc korzystać z kolejnych kodów na darmową TV konieczne jest zakładanie nowych kont? czy
Dotychczas korzystałem z Megogo TV. Ale Sweet z kodami jest bardzo fajne ;)
 #1186829  autor: marcinov
 29 sty 2025, 09:48
Dla mnie VOD zdecydowanie wygrywa. Możliwość oglądania ulubionych filmów i seriali o dowolnej porze, bez reklam i bez konieczności dostosowywania się do ramówki, to ogromna zaleta. Platformy streamingowe oferują szeroki wybór treści, często lepszej jakości niż to, co można znaleźć w tradycyjnej telewizji.

Z drugiej strony, TV wciąż ma swoje plusy – chociażby transmisje na żywo, wydarzenia sportowe czy serwisy informacyjne. Dla osób, które lubią po prostu włączyć telewizor i zobaczyć, co akurat leci, tradycyjna telewizja może być wygodniejsza.

Mimo wszystko, w dobie internetu i rosnącej popularności streamingów, TV stopniowo traci na znaczeniu. Dla mnie liczy się wygoda i swoboda wyboru, dlatego stawiam na VOD. :D
 #1186842  autor: koszalineo941268
 29 sty 2025, 12:05
Z tym VOD bez reklam bym się nie rozpędzał. Z drugiej strony wiele vodów ma opcję "telewizji", a co najmniej kolejkowania treści, w czym się do niej zbliża.

No właśnie - telewizja przez internet to bardziej tv czy streaming?