Calm7, hehe, nie Calm - nie jest proste chyba, że dla Ciebie jak non stop wertujesz co się zmienia i co dostaje w Orange - wyjaśnij proszę również i wskaż może linka do promocji, o której piszesz, o tych bonusach za przeniesienie numeru: RWK, darmowy SMS

Sorki tym razem nie wiem o czym piszesz a nie jestem w orange od wczoraj...
Dziedzic Pruski@ciekawy - stary, weź może poczytaj historię stawek ustalanych przy okazji wejścia czwartego operatora - poczytaj gdzie Halset wyraźnie to opisał, a potem pisz farmazony i hejtuj dowoli każdą sieć (choć do końca nie rozumiem - bo w podpisie niby masz nju, a to Orange

), noś se 3 telefony, wymieniaj SIMki, zmieniaj banki przy każdej zmianie TOiP czy regulaminu - nic, a nic kompletnie mnie to nie interesuje i myślę, że większości również. Nie wiem gdzie Ty w ogóle, tzn do kogo Ty wydzwaniasz, kto chce Cię słuchać...
...@ciekawy - troszkę mało piszesz o Virgin ostatnio, co się stało
Sorki, że mnie uniosło, ale no widzi chyba, że w każdym temacie przegina i drażni, a on dalej swoje...
Vieslav, skoro tak - to wybrałbym sieć, w której masz najwięcej znajomych - o ile Ci co do Ciebie wydzwaniają mają korzyść z tego, że mają Cię w sieci

...no i oczywiście tam, gdzie jest Konto ważne Rok...choć faktycznie ro bardzo indywidualna decyzja, musisz faktycznie "przekopać pomarańczę" tak na spokojnie