Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
Regulamin forum:
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament
Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem
KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
Szukam możliwości polskiego numeru kom. tylko do odbierania SMS. Tylko chciałbym, aby był tylko mój przez pół roku i powiadomienie o sms przychodziło np. na maila.
Nie spodziewam się więcej niż kilku-kilkudziesięciu smsów przez ten czas.
Jakiś najtańszy VOIP? Jakiś starter na to pozwala?
Szukam możliwości polskiego numeru kom. tylko do odbierania SMS. Tylko chciałbym, aby był tylko mój przez pół roku i powiadomienie o sms przychodziło np. na maila.workins.biz/rabotniki-z-uzbekistana
Nie spodziewam się więcej niż kilku-kilkudziesięciu smsów przez ten czas.
Jakiś najtańszy VOIP? Jakiś starter na to pozwala?
Co dokładnie chcesz odbierać na ten numer? Niektóre usługi (np. bankowe, rządowe) mogą nie działać na VoIP.
tre333: jeśli chcesz smsy przychodzące możesz zrobić tak:
1. Kupujesz starter "Konto Ważne Rok" z taryfą Prosto Na Kartę w Plusie. 5 zł kosztuje.
2. Rejestrujesz i aktywujesz.
3. Zasilasz go za 5 zł. Ustawi się 365 dni wychodzących.
4. Wysyłasz 2x smsa o treści 10 na 80009 - konto przedłuży się o 20 dni i pozbędziesz się środków na koncie.
5. Twoja ważność numeru wynosi 385 dni na wychodzące +730 dni na wyłączne odbieranie - łączna ważność numeru 1115 dni czyli 3 lata i niecały miesiąc.
6. Jeśli masz telefon z funkcją eSIM - możesz wymienić kartę SIM na eSIM bezpłatnie na stronie Plusa.
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam