• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1183700  autor: Rodney164
 05 gru 2024, 14:31
Od lat mam kartę z taryfą GO! T-Mobile, telefon służy mi wyłącznie do sms-ów i rozmów, nie używam smartfona więc pakiety transmisji danych mnie zupełnie nie interesują. Do tej pory głównie interesowałem się by doładować środki gdy kończyła się ważność konta, nie zwracałem zupełnie uwagi na koszt połączenia/sms, a te bez pakietów wychodzą dość drogo :D

Kryteria - im tańsze rozmowy/sms poza pakietem tym lepiej lub jakiś minimalistyczny miesięczny pakiet rozmów/sms. Co moglibyście polecić?
 #1183702  autor: KC-KARLOS
 05 gru 2024, 14:46
Rodney164: jeśli jesteś w GO T - możesz przejść do Heyah01 - za 19,99 wszystko bez limitu i 20 GB, zachowując numer.
Chcesz taniej?

> a2mobile - rozmowy, smsy, mmsy za 17,90, lub same rozmowy bez limitu (smsy/mmsy płatne 10gr/szt) za 12,90 bądź smsy i mmsy bez limitu za 12,90 (rozmowy płatne 10gr/min). Zasięg i doładowania Plusa.

> Lajt mobile - za 15,99/mc rozmowy, smsy bez limitu i 1 GB. Zasięg i doładowania Plusa.

> Orange - za 14 zł/mc pakiet 200 minut + 200 smsów. Internet może wpadać po doładowaniu konta.

> Virgin Mobile - za 9 zł/mc pakiet 300 minut i 300 smsów + 1 GB. Zasięg i doładowania PLAY.

> Fakt Mobile - za 9 zł/mc 300 minut, 300 smsów i 300 MB. Można za darmo łapać ekstra bonusy ważne 7 dni od wbicia kodu na 10 minut emitowany w czwartki (w do wbicia w czwartek i piątek), 10 smsów pojawiający się w poniedziałki (kod do wbicia od niedzieli [wbity kod na internet w ndz daje smsy] od pon. do środy), 50 MB internetu (w soboty). W miesiącu można dostać 40 minut, smsów i 200 MB za 0 zł. Zasięg i zasilenia PLAY - więcej w wątku dedykowanym Fakt Mobile.

Mobilnego Telegrosika średnio polecę, póki nie ogarną wysyłki starterów i ich wygodną rejestrację (a jeśli już, to inwestycja w ofertę jest wysoka (30 zł), bo kurier z automatyczną rejestracją jest płatny aż 25 zł + starter 5 zł z kwotą startową jedynie 1 zł). W ofercie są nielimitowane minuty i smsy + 1 GB za 9 zł/mc. Zasilenia i zasięg PLAY.

🌟To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam🔥
 #1183829  autor: Rodney164
 07 gru 2024, 00:04
Bardzo wam dziękuję, przejrzałem wszystkie oferty które wymieniliście.
Celuję w Fakt Mobile, pakiety 50 minut i 50 sms za 3 zł + rok ważności konta po każdym doładowaniu wydaje się najlepiej odpowiadać temu jak planuję używać tego numeru :D