• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #649714  autor: kurczepieczone
 24 lip 2013, 18:31
Hej

mój S Galaxy Mini 2 zaczyna szwankowac - oryginalna aplikacja od sms zawiesza sie niemilosiernie, czasami jak wysylam sms do paru osob na raz to do niektorych dochodza a do innych nie. Sa tez takie sytuacje, ze sms idzie to zupelnie innych osob anizeli bym tego chciala i to powoduje konflikty... Odbior smsow od innych tez niekiedy jest.. dziwny zeby nie powiedziec losowy. SMS potrafia dochodzic z opoznieniem do 20-30 minut jednakze w tym samym czasie wyslane MMS dochodza natychmiast!

W zwiazku z tym kieruje pytanie czy do mojego Galaxy Mini 2 mozliwe jest wgranie najnowszego androida 4 JB badz jezeli nie jest to mozliwe to czy wgranie CM 10 wiazalo by sie z utrata gwarancji u mojego operatora (orange) na ten telefon?

Z gory dziekuje za pomoc

#649928  autor: Turoczek
 25 lip 2013, 12:59
Gwarancje tracisz, ale możesz zawsze wrócić do wersji z brandem orange, takiej jaka była i powinni przyjąć. No i nie ten dział, powinno być w "Android" w Systemach Operacyjnych.

#650139  autor: kurczepieczone
 26 lip 2013, 10:19
Ok, w takim razie te zapowiedzi samsunga odnośnie wydania JB dla mojego telefonu sprawdzą się czy też nie??
Bo różne pogłoski chodzą i sama nie wiem w co mam wierzyć...

Dział wydawał mi sie najodpowiedniejszy. Przepraszam za zły :oops: