Samsung mnie zawiódł. Dla mnie to była firma, która mówiąc krótko ma największe doświadczenie w smartfonach i jest liderem w tej kwestii na całym świecie.
Codziennie muszę restartować telefon. Bo po pewnym czasie nie da rady wysunąć paska z powiadomieniami. Problem jest, jak się okazało po przeszukaniu Góglów powszechny i znany. Nawet jeden z forumowiczów wstawił filmik
http://www.youtube.com/watch?v=xmDF3hTO ... e=youtu.be
No wstyd i poruta. Tym bardziej, że ktoś na tym forum napisał takie zdanie, że LG i Sony jest dużo dalej niż taki Samsung, ale to chyba tylko o sprzedaż chodziło. Zaczynam tęsknić za LG nie tylko dlatego, że ich nakładka była bezbłędna, ale także bardziej funkcjonalna...
Ciekawe kiedy będzie jakaś aktualizacja i ja w dodatku mam telefon z brandem operatora, więc zapewne będę czekał i czekał za aktualizacją
Poza tym, przyzwyczaiłem się do niego trochę, wizualnie coraz bardziej mi się podoba, jedynie to mam problemy z pisaniem SMS. Bateria też trzyma ok, po pełnej dobie pracy 70% baterii mi zostało, ale mało używałem, bo ciągle tylko robota i robota.
Jakość wykonania nadal oceniam perfekcyjnie, tylko wszystko jest na połysk, wiec się poniszczy dość szybko. No i zasięg ma naprawdę słaby, tzn. w porównaniu do L7 czy tabletu Samsunga.