Strona 5 z 58

Post:29 mar 2010, 21:38
autor: aizo
Też miałem problemy ale już jest ok

Post:30 mar 2010, 00:21
autor: Sirmark
ta, byly problemy :-/ troche dnia stracilismy, no ale powiedzmy, ze raz w roku takie powazniejsze problemy sie zdarzaja.

Do facebooka nikogo nie zmiszamy, za to padlo tam dzis ciekawe info - a dokladniej info o numerze redakcyjnym. ja jako numeromaniak jestem bardzo zadowolony. :)

Post:30 mar 2010, 00:35
autor: orson_dzi
Nie boisz się, że teraz telefony będą się urywać, a ludzie będą sobie jaja robić mając ten numer? ;)

Post:30 mar 2010, 00:39
autor: thonka
orson_dzi pisze:Nie boisz się, że teraz telefony będą się urywać, a ludzie będą sobie jaja robić mając ten numer?
do nich jak do nich, a co ma powiedziec rzecznik play, ktorego numer tez jest ogolnodostepny? :D

Post:30 mar 2010, 14:40
autor: Sirmark
orson_dzi pisze:Nie boisz się, że teraz telefony będą się urywać, a ludzie będą sobie jaja robić mając ten numer?
chyba moze byc niewiele gorzej ;)
Nie zdajesz sobie sprawy ile bez reklamy jest "testow" tego czy taki numer dziala.
Ten numer mial byc numerem "prywatnym". Po prostu sie nie dalo ;)
Pomijajac to, ze jak sie komus dawalo taki numer to nie chcial uwierzyc i twierdzil, ze to infolinia.
thonka pisze:do nich jak do nich, a co ma powiedziec rzecznik play, ktorego numer tez jest ogolnodostepny?
ten numer do Gruszki to tez jest taki ogolny. On go nie uzywa jako swojego.

Post:30 mar 2010, 14:52
autor: kowcio
Cóż, im ładniejszy numer tym więcej osób na niego dzwoni nawet z ciekawości ;) Też kiedys miałem numer z dużą ilością zer, ale pozbyłem się go...

Baza działa, ale tak nie do końca...

Post:07 kwie 2010, 15:46
autor: Kodak
Baza działa, ale tak nie do końca...

taki komunikat mam często zamiast artykułu :(

Post:10 kwie 2010, 14:14
autor: nemo2009
Brak czerwonego tła w logo Telepolis,na pierwszej stronie.

Post:10 kwie 2010, 14:22
autor: Kaczy
To raczej z powodu żałoby narodowej.

Post:10 kwie 2010, 14:34
autor: nemo2009
Kaczy pisze:To raczej z powodu żałoby narodowej.
Tak,tak teraz dojrzałem,dzięki.

Post:10 kwie 2010, 16:36
autor: kowcio
Podpowiem, że przydałoby się też usunąć czerwień z różnych zakładek w menu, w tym Wiadomości, Forum itd.
Ktoś też wcześniej o tym wspomniał na SB

Post:11 kwie 2010, 01:02
autor: Sirmark
kowcio pisze:Podpowiem, że przydałoby się też usunąć czerwień z różnych zakładek w menu, w tym Wiadomości, Forum itd.
Ktoś też wcześniej o tym wspomniał na SB
rano zmienilem SG, reszte pozniej, bo tez mialem dosc ograniczone mozliwosci - brak komputera.

Post:11 kwie 2010, 20:39
autor: kubaj
SirmarK ja mam prośbę czy mógłbyś zrobić żeby się strony normalnie wczytywały bo ja mam taki problem ze jak wchodzę w nową stronę(posty jakieś przeczytać) to strona z automatu zchodzi na dół. I jest to z lekka irytujące.

Post:11 kwie 2010, 21:01
autor: butterfly
To jest bardzo dobre. Przenosi od razu do nieprzeczytanych postów. :|

Post:12 kwie 2010, 11:06
autor: Sirmark
kubaj pisze:SirmarK ja mam prośbę czy mógłbyś zrobić żeby się strony normalnie wczytywały bo ja mam taki problem ze jak wchodzę w nową stronę(posty jakieś przeczytać) to strona z automatu zchodzi na dół. I jest to z lekka irytujące.
Zalezy w jaki link klikasz. jesli w po prostu w tytul to bedziesz zawsze na poczatku.