Strona 4 z 58

Post:03 lut 2010, 00:18
autor: babeo
thonka pisze:jako, ze mam maly staz jako moderator nie wiem czy moge sie brac za dzialke innego moderatora, a wole uniknac niepotrzebnych nieporozumien.
Kiedyś było, że każdy grzebie w tym dziale, do którego jest przypisany, ale jak to jest teraz.... dowiesz się wszystkiego na forum modów :)

Post:03 lut 2010, 00:20
autor: Prometo
thonka pisze:jako, ze mam maly staz jako moderator nie wiem czy moge sie brac za dzialke innego moderatora
Jak widzisz post napisany poprawnie w JTW a nie "bierz E52 bo pasuje do twoich potrzeb" to akceptuj. :wink:

Post:03 lut 2010, 00:20
autor: thonka
z tego co kowcio pisal na SB nie ma go do czwartku, mam nadzieje, ze sie nie obrazi ;)

Post:03 lut 2010, 00:23
autor: Prometo
Będzie zadowolony że ma mniej roboty :)

Post:03 lut 2010, 11:53
autor: orson_dzi
thonka, tylko nie spiesz się jak wczoraj, że napisałeś post w temacie, który jeszcze nie był zatwierdzony ;) .
Nieźle to wyglądało, że była ładna odpowiedź, a treści tematu jeszcze nie było :P .

Post:08 lut 2010, 20:35
autor: jarobson
Witam. Mam taki problem. Dzisiaj jak próbuję wysłać prywatną wiadomość to tak naprawdę się nie wysyła, tylko zapisuje w folderze "do wysłania". Czy ktoś wie czemu tak jest?

pozdrawiam

Post:21 lut 2010, 20:35
autor: butterfly
Zawsze tak jest, oznacza to, że adresat jeszcze nei odczytał wiadomości.

[ Dodano: 2010-02-21, 20:34 ]
Mała wpadka.
Obrazek

Post:22 lut 2010, 22:34
autor: orson_dzi
Zawsze, gdy potrzebuje jakiegoś parametru telefonu, wpisuję w google (przez fajerfoxa) oznaczenie telefonu i telepolis (np. K800i telepolis) i wyskakuje mi odnośnik do bazy telefonów z tym konkretnym modelem. Klikam i mam całą specyfikację.

Od jakiegoś czasu często zdarza mi się, że nie mogę wejść tak w link.
Ładuje się sporo czasu i następnie mam komunikat: "Baza działa, ale tak nie do końca..."

Post:23 lut 2010, 23:05
autor: Sirmark
orson_dzi pisze:Od jakiegoś czasu często zdarza mi się, że nie mogę wejść tak w link.
Ładuje się sporo czasu i następnie mam komunikat: "Baza działa, ale tak nie do końca..."
Cos mi sie dzieje z baza danych, ale nie moge dojsc gdzie moze byc jakas przyczyna. :-/
Moze mnie oswieci, ale cos jeszcze innego sie wymysli, aby testy robic.

M.

Post:11 mar 2010, 00:03
autor: orson_dzi
Między, mniej więcej, 23:40, a 00;00 nie wczytywało mi portalu.

Post:11 mar 2010, 00:06
autor: Prometo
orson_dzi pisze:Między, mniej więcej, 23:40, a 00;00 nie wczytywało mi portalu.
U mnie to samo.

Post:29 mar 2010, 20:18
autor: orson_dzi
Jakaś awaria, czy to co dzisiaj było?
Od ok 16 próbowałem kilka razy z dwóch komputerów wejść i udało mi się raz na chwilę ale zaraz zdechło.

Post:29 mar 2010, 20:25
autor: KamaZ
Również potwierdzam nie wczytywanie się strony. Miałem problem jakieś pół godziny temu.

Post:29 mar 2010, 20:28
autor: Kaczy
orson_dzi, trzeba czytać facebooka :)
Dziś był jakiś DDoS na łączach opa i stąd te problemy.

Post:29 mar 2010, 21:05
autor: orson_dzi
Facebook'a używam do karmienia rybek dla dziewczyny :smt005 .
Na swoje konto wchodzę raz na kilka dni, nie wymagaj niemożliwego :P .

Teraz już działa ale czasem mi przymula delikatnie.