Strona 3 z 58

Post:15 sty 2010, 20:05
autor: kowcio
Dzisiaj co jakiś czas mam taki komunikat:
Kod: Zaznacz cały
phpBB by Przemo : Critical Error

Could not connect to the database.
Too many connections 
Ale odświeżenie strony na razie pomaga ;-)

Post:15 sty 2010, 20:20
autor: Prometo
U mnie jest to samo.

Post:15 sty 2010, 20:32
autor: alex1155
U mnie też.

Post:15 sty 2010, 23:46
autor: orson_dzi
Może i to niewielki problem ale przeglądając Telepolis na ekranie telefonu zauważyłem coś takiego... Na shoutbox-ie pokazują się wszystkie wpisy i aby dojechać do ostatniego, trzeba sporo namachać się przy liście. Najlepiej oczywiście, żeby od razu wyświetlał się ostatni wspis.

Post:16 sty 2010, 14:43
autor: babeo
orson_dzi pisze:Na shoutbox-ie pokazują się wszystkie wpisy i aby dojechać do ostatniego, trzeba sporo namachać się przy liście. Najlepiej oczywiście, żeby od razu wyświetlał się ostatni wspis.
Tak jest od kiedy tylko pamiętam...

PS nie działało mi wczoraj mTelepolis.... dziś nie wiem.

Post:16 sty 2010, 18:13
autor: thonka
wczoraj byla przerwa techniczna na mtelepolis, sam chcialem przeczytac ;)
rowniez wczoraj mialem ten komunikat critical error, dzisiaj juz jest ok.

Post:16 sty 2010, 20:30
autor: kowcio
Z SB to fakt. Dzisiaj z błedem jest OK. A wczoraj była przerwa w działaniu portalu- potwierdzam :)

Post:20 sty 2010, 16:31
autor: thonka
od pol godziny najczesciej wyswietla sie komunikat "Serwis chwilowo niedostępny. Zapraszamy za chwilę.', za ktoryms razem dopiero wchodzi.

na forum dalej critical error czesciej niz forum :(

Post:20 sty 2010, 19:48
autor: Sirmark
thonka pisze:od pol godziny najczesciej wyswietla sie komunikat "Serwis chwilowo niedostępny. Zapraszamy za chwilę.', za ktoryms razem dopiero wchodzi.

na forum dalej critical error czesciej niz forum
hmm. a to juz cos nie tak :-/

ale ja tego tak nie obserwuje.. moze nie trafiam. musialbys zminitorowac, czy to tyko sie forum wywala, czy caly serwis nie chodzi.. i ja wyglada trasa od ciebie do serwera.

Post:20 sty 2010, 19:56
autor: thonka
teraz juz dziala ok.
beda informowac jakby cos bylo nie tak.

Post:02 lut 2010, 23:57
autor: babeo
Czy jeżeli przy poście nie ma ikonki zgłoszenia go do moderacji (tego wykrzyknika) to znaczy, że został on już zgłoszony?

Post:02 lut 2010, 23:59
autor: thonka
chodzi o powtarzajacy sie temat z samsungami? bo takowy jest zgloszony.

Post:03 lut 2010, 00:05
autor: babeo
Chodzi o wybór między S7350 a f480.

Dodano: tak, to ten temat w JTW też on jest.

Post:03 lut 2010, 00:07
autor: butterfly
Tak, brak wykrzyknika oznacza, że temat jest już zgłoszony.

Post:03 lut 2010, 00:10
autor: thonka
tak zostal zgloszony, z reszta przezemnie ;)
jako, ze mam maly staz jako moderator nie wiem czy moge sie brac za dzialke innego moderatora, a wole uniknac niepotrzebnych nieporozumien.

edit: juz usunalem