DAJ CYNK
  • Uwagi dotyczące serwisu - propozycje zmian, zauważone błędy, itp. Także komunikaty administratorów forum.
Uwagi dotyczące serwisu - propozycje zmian, zauważone błędy, itp. Także komunikaty administratorów forum.

Moderator: Moderatorzy

  • Strona 8 z 58
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 58

 #427035  autor: orson_dzi
 01 wrz 2010, 23:34
To ja mam coś z flashem, czy Wy macie coś z tymi pięknymi zielonymi wyrazami w treściach postów?
Bo raz są, raz zjada mi wyrazy, raz mi je przenosi do innej linijki, a raz robi potężne odstępy.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

 #427742  autor: ra-v
 05 wrz 2010, 00:48
W Operze i Chrome nie środkuje mi forum, jest do lewej - dziwnie to wygląda, jak w latach 90-tych. Chyba że TTTM (ten typ tak ma).

Mobilnie: iPhone 4 8 GB (Play) / Nokia 6310i (Orange) / LG Cookie (Play)
Internet: ZTE MF821+TL MR3420v2 (T-Mobile) / Huawei E1752C (Aero2)

 #427751  autor: orson_dzi
 05 wrz 2010, 01:48
Witamy w rzeczywistości.
To nie wina przeglądarki, tylko te forum tak ma.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

 #428117  autor: Mila89
 06 wrz 2010, 23:03
Dzisiaj znowu były problemy z wejsciem... od 20:15 do 21:30 nie udało mi sie wejsc

 #428121  autor: Pijo
 06 wrz 2010, 23:18
Dzisiaj znowu były problemy z wejsciem... od 20:15 do 21:30 nie udało mi sie wejsc
Mnie od 16.30 do 22.30 stronka zamulała lub nie była dostępna .

 #428138  autor: Mila89
 07 wrz 2010, 07:15
Pijo pisze:
Dzisiaj znowu były problemy z wejsciem... od 20:15 do 21:30 nie udało mi sie wejsc
Mnie od 16.30 do 22.30 stronka zamulała lub nie była dostępna .
W tych godzinach probowalem wchodzic :) w ogole sa jakies problemy z telepolis od paru dni... w pracy zdarza sie ze sie stronke otwieram np 10 min...

 #428143  autor: KamaZ
 07 wrz 2010, 08:19
Również miałem problem z wejściem od 20 do 22 później nie próbowałem.

 #428200  autor: Xy
 07 wrz 2010, 12:18
Tak. Strona główna Forum ładuje się bardzo wolno (na: sieć osiedlowa, UPC Blueconnect). Po kilkudziesięciu sekundach zaskakuje i zaczyna się ładować (powoli). Podstrony działają dobrze i szybko; z dodawaniem postów nie ma najmniejszego kłopotu :-)

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ Sony Ericsson K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ Sony Ericsson K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ ???

 #428203  autor: emarcin
 07 wrz 2010, 12:20
Niestety sama strona jak i forum muli niemiłosiernie (Opera, Chrome, neo10MB) :(

 #428500  autor: Mila89
 08 wrz 2010, 22:22
Muuuuuli strasznie dzisiaj znowu w pracy strona ładowała mi sie 15 min... Czas chyba wymienic serwery bo obecne nie sa przygotowane do takiej ilosci osob...

 #428767  autor: amigo007
 10 wrz 2010, 17:03
Witam to tylko u mnie serwis telepolis był niedostępny cały dzień? Od samego rana nie mogłem wejść na telepolis, tak jakby strona nie istniała.

 #428771  autor: Mila89
 10 wrz 2010, 17:21
Rano jeszcze dzialala... dzisiaj od 13:30 do do 16:30(jak wyszedlem z pracy) nie działalo telepolis :smt011 Chcialem przedstawic klientowi telefon NIE MOGE WEJSC! przez 3h osoby z mojej firmy(orange) musialy sie posilkowac innymi stronami...

Problemy z Telepolis wystepuja regularnie od prau dni ale mam wrazenie ze my sobie piszemy w tym temacie i nic to nie daje! jak grochem o sciane... Czy szanowna redakcja ma świadomosc ze z waszych stron korzysta CODZIENNIE kilkatysiecy pracownikow telekomow? jak mam proponowac telefon skoro nie dzialacie? Nie wiem czy bedzie wam milo jak nagle z racji problemow z Telepolis się przeniesiemy na inne strony...(prosze nie traktowac tego jako szantazu)
Dzisiaj jest piątek do poniedzialku jest 2,5 dnia wystarczajaco duzo czasu zeby chociaz w czesci rozwiązac te problemy

 #428773  autor: Kaczy
 10 wrz 2010, 17:30
Mila89 pisze:jak mam proponowac telefon skoro nie dzialacie?
A ile płacisz telepolis za korzystanie ze strony? Skoro TA strona jest Twoim narzędziem pracy to powinieneś dzielić się z jej autorami zyskami :)

Ps. To fakt, że ostatnio strona działa nie najlepiej. Jednak to wypowiedzi Mila89 jest co najmniej nie na miejscu.

...::: Made for loneliness :::...

 #428775  autor: Mila89
 10 wrz 2010, 17:40
hehe "zyskami" :D Dobra Kaczy nie ma problemu, istnieje wiele stron z telefonami mozemy isc gdzie indziej z tym ze zyski wam spadna z tytulu reklam itd... ja na Telepolis wchodze od paru lat(wczesniej tylko prywatnie) i nie chce mi sie specjalnie isc gdzie indziej(podobnie sadzi wiele osob z mojej firmy) Dlatego wole apelować o poprawe... niestety jak to sie nie zmieni to sie przeniesiemy :( Dzisiaj potrzebowalem klientowi przedstawic zalety Monte chcialem wejsc sobie do testu Telepolis a tu zonk... strona nie dziala ;/ Dobrze ze coś niecoś o nim wiem i mu powiedzialem z glowy ale sorry nikt nie jest omnibusem...

 #428776  autor: bledos
 10 wrz 2010, 17:55
Mila89, sorry, to kto Was szkoli? Od czego macie strony firmowe? Wewnętrzne portale nie istnieją? Przedstawiciele handlowi nie odwiedzają? Prezentujesz postawę roszczeniową jakby "Ci się należało". Sam czytam telepolis od lat, kilka lat spędziłem za biurkiem jako konsultant i nie potrafię zrozumieć Twojej postawy. I nie mów za wszystkich - ja na np na gola nawet nie patrzę, mimo że na telepolis jest awaria. No chyba, że masz na myśli ludzi "z Twojej firmy" przez co rozumiem Twój salon, co najwyżej kilku znajomych salonów. Na przyszłość polecam strony producentów skoro tak odczuwasz awaryjność serwisu.

Co do tematu - przez chwilę myślałem, że informatycy w firmie zablokowali mi dostęp ;) Dobrze, że serwis znów śmiga.

Posiadasz zbędne ramki SIM? Skontaktuj się, jeśli nie widzisz jej na zdjęciach: https://goo.gl/photos/wGazR6P1LQtsuaTC9
  • Strona 8 z 58
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 58
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 58