O Boże... Trzeci raz mam Ci tłumaczyć to samo? Może jeszcze kilka razy przeczytaj te wątki to się coś rozjaśni w kontekście wszystkich wypowiedzi.
biala1991 pisze:Przypominam, że udzielając się w tym wątku sam bierzesz udział w tej g..burzy
Dlatego to robię żeby wykazać tą dziecinadę, w którą Ty aktualnie brniesz, nie wiedzieć już po co
Także ja temat uważam za zamknięty
Mówiłem że "babcia" wróci to pewnie napisze za co dostała czasowego bana? Wróciła, napisała - czy ban słuszny czy nie, niech każdy sam sobie oceni. Nie zgadzacie się to wyślijcie skargę do administracji zamiast bić pianę o zeszłoroczne kwiatki
Do tego służy taka zakładka "kontakt" w "stopce" strony. Pewnie trzeba wybrać "inne", opisać sytuacje z forum i frrru poleci do zarządcy tego przybytku
I tak trzeba było od razu, zamiast robić aferę koperkową
Pisząc tu wygląda to jakbyście oczekiwali że sprawca zdarzenia sam wyda osąd w swojej sprawie i zmieni swoją decyzję (co byłoby żenujące), dlatego to jest dziecinada i bezsensowne bicie piany chyba właśnie robione specjalnie dla bicia piany. I jak się skończyło? Dla niektórych słabo :-] Czy kogoś coś to nauczyło? Oczywiście że nie.