DAJ CYNK
  • Uwagi dotyczące serwisu - propozycje zmian, zauważone błędy, itp. Także komunikaty administratorów forum.
    :sign7:
Uwagi dotyczące serwisu - propozycje zmian, zauważone błędy, itp. Także komunikaty administratorów forum.
:sign7:
 #1177061  autor: biala1991
 13 sie 2024, 00:32
Wiem, że późno ale dopiero teraz (dzięki "uprzejmości" :) Remingtona) trafiłam na ten wątek i już tylko dla zasady piszę, bo nie mam wątpliwości, że osoba tak wyważona w wypowiedziach jak babciagienia1p nie zasłużyła na tego bana. Podziwiam jej cierpliwość i przykro mi, że pomoc, którą okazuje innym babciagienia1p została wykorzystana przeciwko niej (posądzenie o złe intencje).
 #1177070  autor: mariusz9a
 13 sie 2024, 08:28
@biala1991
A skąd wiesz za co dostała bana? Co napisała, co zrobiła że tak się stało. Skąd to wiesz, że tak lekka ręką osadzasz, że się nie należało?
biala1991 pisze:Wiem, że późno ale dopiero teraz (dzięki "uprzejmości" Remingtona) trafiłam na ten wątek
Nie trafiłaś na ten wątek przez swoje "ignoranctwo" - po prostu masz gdzieś tą część forum i tu nie zaglądasz, bo Cię te wartki najwyraźniej nie obchodzą ;-)
 #1177132  autor: biala1991
 13 sie 2024, 20:01
mariusz9a pisze:
13 sie 2024, 08:28
@biala1991
A skąd wiesz za co dostała bana? Co napisała, co zrobiła że tak się stało. Skąd to wiesz, że tak lekka ręką osadzasz, że się nie należało?
Dlaczego tak uważam napisałam w temacie o moderacji na forum, nie będę się powtarzać. Tylko pytanie można odwrócić, skąd Ty masz pewność, że babciagienia1p zasłużyła na tego bana? bo banujący, który poczuł się urażony tak twierdzi, no tak, to zamyka dyskusję.

Pozwolę sobie zacytować Twoje posty w tym wątku:
mariusz9a pisze:
Ja nie mogę... Ale ktoś tu lubi robić z igły widły :-P Ich piaskownica, ich zabawki, regulamin jest. Dyskusja o dupie Maryny, jak zresztą w wątku o moderacji na Telepolis. babciagienia1p dostała czasowego bana i tyle. Nie wiem czy słusznie - nie ważne bo dostała i już,
mariusz9a pisze:
A może zostało usunięte zanim to przeczytałeś? Daj już spokój. Nie wiesz wszystkiego co się tu dzieje. Musiała jakiś punkt regulaminu złamać albo rażąco, albo po raz wtóry...
Twoja wiedza w tej sprawie jest żadna ale nie przeszkadza Ci to ferować wyroki, że babciagienia1p "Musiała jakiś punkt regulaminu złamać albo rażąco, albo po raz wtóry..." Jesteś bardzo aktywny uciszając innych forumowiczów, którzy nie tylko w tym wątku ale i w temacie o moderacji proszą o odbanowanie babciagienia1p. To że ujmuje się za nią tyle osób to też dużo mówi, zauważ, że jesteś jedynym, który tak gorliwie broni decyzji Karlosa (Remingtona nie liczę, bo jemu nie wypada występować przeciwko koledze po fachu :) ).
 #1177152  autor: mariusz9a
 13 sie 2024, 23:41
biala1991 pisze:Twoja wiedza w tej sprawie jest żadna ale nie przeszkadza Ci to ferować wyroki, że babciagienia1p "Musiała jakiś punkt regulaminu złamać albo rażąco, albo po raz wtóry..." Jesteś bardzo aktywny uciszając innych forumowiczów, którzy nie tylko w tym wątku ale i w temacie o moderacji proszą o odbanowanie babciagienia1p. To że ujmuje się za nią tyle osób to też dużo mówi, zauważ, że jesteś jedynym, który tak gorliwie broni decyzji Karlosa (Remingtona nie liczę, bo jemu nie wypada występować przeciwko koledze po fachu ).
Nie odwracaj kota ogonem :roll: Tyle i aż tyle mam Ci do powiedzenia :smt006