Moderator: Moderatorzy
Megapiksele to tylko rozmiar zdjęcia i do jakości mają się jak garbaty do ścianyja.michal pisze:knopers, wygodniejsze, ale generalnie jest minus bo z tego co widzę trochę mniej Mpx mają zdjęcia. Chociaż czy to aż tak istotne przy fotkach w telefonie? Ma być widać dobrze zdjęcie.
http://www.windowsphone.com/pl-pl/store ... c856aa637fknopers pisze:No właśnieja.michal pisze:Oczywiście sposób tylko dla Nokii bo na nie jest Nokia Camera i tylko dla zdjęć robionych tą aplikacją.a mi chodziło o to czy można sprawdzić datę i godzinę zdjęcia zrobione normalnie aparatem, tym co włącza się po przyciśnięciu bocznego przycisku spustu aparatu.
Mam tak samo może za mało się znam na zaawansowane ustawienia ale mnie też wystarcza systemowa aplikacja.znawca pisze:Ja na 925 używam systemowej appki do aparatu, a z Nokia Camera skorzystałem może ze trzy razy. Fajna zabawka, ale po ustawieniu jej jako domyślnej appki do zdjęć, nie da się przejść gestem z galerii do aparatu i odwrotnie, wolę więc tę standardową.