Z racji nowej pracy, muszę wykonywać dziennie trochę połączeń telefonicznych, nie zawsze w wyciszonym biurze. Poszukuję poręcznych słuchawek do smartphona, niezbyt drogich (nie muszą być bezprzewodowe), które wytrzymałyby intensywne użytkowanie, dawały dobrą jakość głosu (mikrofon) i jednocześnie wyciszały trochę otoczenie (żeby mój rozmówca nie słyszał wszystkiego co dzieje się w koło i rozumiał co mu chcę przekazać).
Nie narzekałbym, jeśli miałby jakieś dodatkowe atuty, pozwalające np. na większą integrację z telefonem czy komputerem, ale nie chcę przepłacać. Najważniejsza jest funkcjonalność.
Czy ktoś może pomóc ? Rozpiętość cenowa od tanich chińskich gadgetów po profesjonalne zestawy callcenter jest ogromna, a nie bardzo wiem na co zwracać uwagę i ile coś takiego powinno kosztować :/
Nie narzekałbym, jeśli miałby jakieś dodatkowe atuty, pozwalające np. na większą integrację z telefonem czy komputerem, ale nie chcę przepłacać. Najważniejsza jest funkcjonalność.
Czy ktoś może pomóc ? Rozpiętość cenowa od tanich chińskich gadgetów po profesjonalne zestawy callcenter jest ogromna, a nie bardzo wiem na co zwracać uwagę i ile coś takiego powinno kosztować :/