• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #769360  autor: kaduczi
 11 gru 2014, 09:10
Witam . Posiadawszy sprzet na moje oko nie najgorszy , sklep play wywala mi z komunilatem "twoje urządzenie nie jest zgodne z ta wersja " . A mianowicie posiadam Asus Zenfone 6 , android kk. Nie mam gry ktora by sie ciela . Wszystko dziala plynnie nawet rozmawiajac na skype . Narazie dotyczy to dwóch aplikacji Avasta i Here maps .
Mało tego . Jeszcze wczoraj miałem tego avasta tylko ze formatowałem kartę sd i musiałem na nowo instalować apki . Niewiem czy zgłaszać to do asusa czy google . Choć wydaję mi się ze to błąd sklepu. Da się coś z tym zrobić? .
 #769361  autor: user_delete27
 11 gru 2014, 09:22
Moim zdaniem szkoda nerwów. Sciągnij aplikację w formie pliku apk z chomika czy jakiegoś innego ustrojstwa i zainstaluj z poziomu menedżera plików.
Oczywiście o ile aplikacje są darmowe w sklepie google, jeżeli ne są darmowe to w żadnym wypadku nie zachęcam do piractwa ;)
 #769451  autor: kaduczi
 11 gru 2014, 16:02
No i wszystko lata . Co prawda nie naprawiłem problemu bo niewiem jak . Ale pobrałem apki z apps.evozi.com mozna tak chyba kazda aplikacje z sklepu pobrac