Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
dlaczego sądzisz że nastąpiła zamiana części obudowy? raczej wątpię w to ponieważ z boku telefonu gdzie jest część metalowa miałem taki ubytek farby fabrycznie i taki też dzisiaj był telefon więc obudowa jest ta sama...chyba żeby sam dół zamienili ten plastikowy? czyżby mogli zrobić to z premedytacją i zamienić mój nowy na jakiś przyrysowany? nie chce mi się w to wierzyć...nemo2009 pisze:Prawdopodobnie zamiana tych części obudów nastąpiła w Krakowie,a nie w CCS.Wątpię,żebyś coś zdziałał,ale życzę powodzenia.
Dokładnie tak. I to już dawno.wasikowski pisze:w Polsce bezkarnie można w serwisie rysować komuś telefon i nie mamy na to wpływu?
Wiec powoli idzie ku dobremuwasikowski pisze:Po wielu mailach z CCS i autoryzowanym punktem przyjmującym telefony, podobno mają być nieodpłatnie wymienione w CCS Piaseczno porysowane części obudów w obydwu telefonach na nowe.
I choć nie wiem czy jest to wina punktu przyjmującego telefon czy serwisu gdzie były telefony naprawiane, na drugi raz BARDZO poważnie się zastanowię zanim oddam telefony do punktu serwisowego.markoz7874 pisze:Wiec powoli idzie ku dobremuwasikowski pisze:Po wielu mailach z CCS i autoryzowanym punktem przyjmującym telefony, podobno mają być nieodpłatnie wymienione w CCS Piaseczno porysowane części obudów w obydwu telefonach na nowe.
W innym przypadku nie majac zadnych dowodow na potwierdzenie Twojej wersji, szansa na wymiane byla by znikoma.
Moze w koncu sie przekonali, ze czasami lepiej przyjac wersje klienta niz isc z nim w zaparte i psuc sobie opinie.
Nie powinieneś. Nie wywiązali się z obowiązków i dobrze, że zawalczyłeś trochę o swoje, chociaż to jakiś majątek nie jest też bym się szarpał do końca, dla zasady.wasikowski pisze:Niby mogłem przymnkąć na to oko, ale dlaczego.....
Zgłupiałem. Pewnie chodzi o to samo, tylko opisali innymi słowami. Przecież jak oddawałeś telefony oba miały Bade 2.0, więc w obu wypadkach wgrano pewnie nowy soft, nic tu więcej nakręcić nie mogli.wasikowski pisze:Czym się różni aktualizacja od zmiany oprogramowania w przypadku Bada2.0.