• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #424943  autor: jarrro
 24 sie 2010, 14:19
Witam
Zona ma zaczęła bawić się LG cookie k500 i grałą w jedną grę dość namiętnie przez 2 dni.
Rachunek za telefon wyniósł 600 zł. Okazało się, że gra automatycznie wysyłała sms , nie informując użytkownika. Szlag mnie trafił. To jest wręcz nieprawdopodobne . Gdyby syn grał, to nic by się stało , bo ma na kartę, a żona ma abonament. Wniosek taki , że baby gorsze od dzieci. Jak to możliwe , że gra tyle kosztuje i nikt użytkownika nie informuje o tym?
To było demo gry . Ludzie , strzeżcie się!!!!! Jak łatwo człeka biednego okraść....
Pozdrawiam
jarrro

serdecznie pozdrawiam
jarrro

#424945  autor: aizo
 24 sie 2010, 14:26
Na pewno miałeś info o kosztach

To była gra typu , nakarm rybcię czy odpicuj fure? Coś z tego - > http://www.darmowe-gry-wapster.pl/

Same gry są za free, ale jak np karmisz rybkę czy coś zmieniasz w aucie już za to płacisz.
Był już temat kilka razy na forum poruszany.W jednym syn nakarmił ojcu wirtualna rybke na kwotę ok 800zł

Ale masz info o tym jakie są koszty, jest to także zwarte w regulaminie

Połączenie nie może być zrealizowane.

#424947  autor: ainA
 24 sie 2010, 14:31
jarrro pisze:Wniosek taki , że baby gorsze od dzieci
wypraszam sobie...

co do gierek to sama mam akwarium z rybkami i jakos nie zdarzylo mi sie jeszcze zeby tel sam wyslal smsa, zanim zakupie srodki np na pokarm przez smsa specjalnego chyba ze dwa razy musze cos takiego potwierdzic... a gralam na roznych telefonach...
obecnie gram w demo z wapstera w diamenty i tam tez jak trzeba wyslac sma'a specjalnego zawsze pokazuje sie powiadomienie czy zgadzam sie na wyslanie takiego sms'a. Jakos nie chce mi sie wierzyc ze w LG KP 500 ta opcja sie nie pojawia...

#424948  autor: jarrro
 24 sie 2010, 14:33
To były spadające kryształy na wzór puzzle quest . Każde rozdanie kosztowało, dzięki za szybką pomoc.
pozdrawiam serdecznie
jarrro

[ Dodano: 2010-08-24, 14:35 ]
Wiedziałem, że jakaś przedstawicielka płci pięknej natychmiast mnie zbeszta za słowo baby. Kobiety u nas w kraju mają wręcz za dobrze , a ciągle narzekają, taka ich natura...
Ale i tak je wszystkie kocham, no, prawie wszystkie

serdecznie pozdrawiam
jarrro

#424949  autor: ainA
 24 sie 2010, 14:35
jarrro pisze:To były spadające kryształy na wzór puzzle quest . Każde rozdanie kosztowało, dzięki za szybką pomoc.
pozdrawiam serdecznie
jarrro
w takim razie wydaje mi sie ze to sa diamenty z wapstera o ktorych wspomnialam wczesniej. w tej grze jest regulamin i tam jest wszystko opisane o kosztach. z mojego doswiadczenia wiem ze zeby cos odblokowac trzeba wyslac smsa specjalnego i pokazuje sie komunikat, ja zawsze to odrzucam i gre zaczynam od nowa jak mi sie chce ;)