hola hola kolego dlaczego twierdzisz ze poszlem jak baran i kupilem myphone bo tak?
nie znasz mnie i nie wiesz czy nie sprawdzalem i rozwazalem rozne opcje....
siedzialem nad tym dosc dlugo i za te pieniadze ten byl najbardziej odpowiadajacy moim potrzebom i wymaganiom.u mnie spisywal sie idealnie,2xsim+dlugo trzymajaca bateria,nie wieszajacy sie soft majacy wszystkie opcje ktore potrzebuje bez zbednych udziwnien.
mierzyc i wazyc go nie zamierzam poniewaz szukam lcd do 8830 albo podobnego od chinszczyzny ktora wystepuje prawdopodobnie na rynku (niekoniecznie w polsce) tylko nie wiem jak sie to moglo nazywac gdzies na swiecie(moze "jakaskupa" )

i wtedy bede wiedzial czego szukam bardziej dokladnie dlatego zalozylem ten temat.nie szukalem rad,tylko informacji.
na razie dziekuje ci za wspanialomyslne rady,jeden z forumowiczow juz mi pomogl i w zwiazku z tym prosze o zamkniecie tematu po to aby uniknac nastepnych juz do niczego nie przydatnych "porad watpliwej jakosci"
sprzedac go nie sprzedam bo mi odpowiada i nie moge zlego slowa powiedziec ostatecznie kupie sobie ew.drugiego