• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #351045  autor: petrus
 07 sie 2009, 23:20
Witam
Mam pytanie do posiadaczy tego modelu. Jak wrzucić z komputera jakieś mp3 albo tapetę ewentualnie przenieść zdjęcia z telefonu na komputer?? Czy Vista potrzebuje dodatkowych sterowników bo na XP niestety trzeba program którego niestety producent nie dołączył i nie wiem gdzie go szukać.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2009, 21:37 przez petrus, łącznie zmieniany 1 raz.

#351095  autor: kamilo93
 08 sie 2009, 10:30
Ja nie mam tego telefonu, ale podejrzewam, że kiedy karta pamięci będzie w telefonie to podłączając go do komputera na wyświetlaczu będzie pytanie w stylu: czy podłączyć jako dysk wymienny. Możliwe, że automatycznie połączy się jako dysk wymienny (warunkiem jest karta pamięci).
W modelach telefonów, które znam zazwyczaj jest tak, jak opisałem wyżej.
Jeśli nie ma karty to raczej potrzebny będzie program (niestety nie znam takiego).
Jest jeszcze takie wyjście, jak napisał Michał-C702 - bluetooth.
Pozdrawiam i życzę powodzenia

#351350  autor: petrus
 09 sie 2009, 17:18
No właśnie jest 3 opcje jako pamięć masowa jako kamera i coś jeszcze.

A ten bluetooth to trzeba mieć :)

Także kupię kartę i mam nadzieję że tak jak piszesz będzie go wykrywało jako dysk przenośny.

[ Dodano: 2009-08-09, 17:24 ]
Michał-C702 pisze:A przez bluetooth nie możesz?
Masz coś do tego telefonu??? Jakieś gry tapety itd??

#351352  autor: Michał-C702
 09 sie 2009, 17:27
nic do niego nie mam nawet karty pamięci i żadnych gier(Do 8810TV nie da się chyba wgrywać gier bo javy nie ma) itd. nie mam