aree1987, ja zakupiłem PLAYSETA 10.06.2008r. i miałem problem z MMSami i Internetem, pisałem do PLAYa przez stronę, dzwoniłem pod *500, sam ręcznie konfigurowałem telefon, konfigurowałem przez SMS o treści P4 na numer 9999, ale również przez konfiguratora na stronie
http://www.playmobile.pl
Nic to nie dało- poszedłem do salonu, a tam powiedziano mi, że PLAYSETy mają wadliwe oprogramowanie, i albo od razu nie działają MMSy i Internet, albo same MMSy, albo tylko Internet, albo dochodzi do tego po paru dniach.
Pani konsultantka poinformowała mnie iż nie minęło 14 dni od zakupu (oddałem do naprawy 22.06) i mogę zwrócić telefon i odzyskać pieniądze, a mogę też zostawić telefon na maksimum 2-3 tygodnie w naprawie (niestety ale nie miała telefonu zastępczego:-(( ). Już w czwartek rano zaraz po otwarciu Germanosa otrzymałem SMS, że telefon jest do odbioru (zapomniałem dodać że przez te kilkanaście dni przeprowadziłem z 5 wideorozmów).
Odbierając telefon konsultantka przekazała mi pismo z SERWISu: iż nie mogę sam konfigurować telefonu, ani dokonywać konfiguracji SMSem lub przez internet- po prostu napisali mi żebym nic nie grzebał przy ustawieniach, Internetu i MMSów bo to jest za słaby system żeby nawet małe manipulacje wytrzymał
Jak już zareklamujesz telefon i dostaniesz go z powrotem to napisz, bo aż ciekawy jestem co Tobie serwis napisze
Wg mnie na 100% masz to samo co w moim telu
Mam nadzieję że pomogłem
Pozdrawiam!
Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c