• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #283883  autor: tarak
 20 sie 2008, 05:12
chcialem sie Was zapytac o taka rzecz:
czy jest jakikolwiek telefon ktory posiada wifi a nie ma zadnych symbianow, windowsow ani nic takiego?
chodzi mi o zwykly telefon ktory ma wlan. nie bede instalowal na nim zadnych aplikacji bo telefonu nie uzywam ani do pracy ani do zabawy. sluzy mi tylko do dzwonienia i wysylania smsow. a wifi by mi sie przydalo bo mam domowego hotspota a niekiedy rano nie chce mi sie odpalac kompa na kilka minut zeby poczytac jakies wiadomosci czy sprawdzic pogode.
z gory dzieki za info

#283885  autor: Filip
 20 sie 2008, 07:09
Sony Ericsson takiego modelu w ofercie nie ma,przynajmniej z tych które można dostać u nas w Polsce. Z Nokii to 6300i,zwykła 6300 tyle że właśnie z WLAN'em. Najtańszy telefon z WiFi to chyba Nokia 6136 w obecnej chwili,ona też nie ma żadnego systemu operacyjnego.

#283917  autor: kowcio
 20 sie 2008, 12:18
Nokia 6086 (nie 6085!)

#284327  autor: tarak
 22 sie 2008, 17:54
ze tak powiem liche troche te telefony:)
niby wifi a wyswietlacze takie jakies...:)
chyba bede musial zainwestowac troche wiecej niz myslalem i kupic cos z systemem.
dzieki za odp.

EDIT: jednak kupiem nokie 6300i. i jestem pozytywnie zaskoczony. myslalem ze bedzie gorzej ale obsluguje sie go nawet niezle :)