• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #281722  autor: b@sho
 07 sie 2008, 09:26
chodzi mi o rzetelna odpowiedz podparta czyms a nie puste slowa.

chcialbym sie dowiedziec jaka firma prodkuje dla nich telefony. Casio twierdzi ze robia je sami, jednak tak nie jest. oni tylko markuje je. jest to dosc istotna dla mnie informacja
Ostatnio zmieniony 07 sie 2008, 11:23 przez b@sho, łącznie zmieniany 1 raz.

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#281724  autor: Marta
 07 sie 2008, 09:41
Casio produkuje telefony komórkowe wspólnie z firmą Hitachi, (Casio Hitachi Mobile Communications Co) . Tak więc być może Casio firmuje te telefonu swoją marką, natomiast Hitachi je produkuje. Mozna o tym pocztać tutaj KLIK

#281739  autor: b@sho
 07 sie 2008, 11:22
thx Marta. hitachi.... ehhhh... maskara...
w sumie szukalem firmy zeby moc jakos stery do tego znalesc, ale widze nie ma. takze mam kolejne pytanie czy ktos wie skad mozna sciagnac stery do komunikacji z PC takich urzaden jak:
:arrow: G'zOne TYPE-V/Verizon
:arrow: G'zone TYPE-S/Verizon
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

sa one bardzo mi potrzebne. wiadomo urzadzenia BREW wiec jest lipa. polityka obu firm jest taka ze zarabiaja na kontentach do devicow takze nie umozliwaja uzytkownikowi mozliwosci grzebania w devicach (zablokowany OBEX, brak udostepnionych sterow, itp). kwestia taka ze wszsytko jest do przejscia ale bez sterow nie da rady nic zrobic.

bardzo bede wdzieczny za pomoc

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'