Filip pisze: No bo się nie przyjęły

Dalej większość woli Sony Ericssony i Nokie. Ja za Samsungiem szczerze nie przepadam,ale fakt jest go znacznie więcej niż jeszcze ze trzy lata temu.
To że TY akurat nie przepadasz to pewnie rzecz gustu albo jakaś fobia, tak jak w przypadku właścicieli BMW co do Volkswagena...
Filip pisze:Ale skoro tak twierdzicie że Huawei taki świetny i wszystko tip top dostępne też od ręki,to pokażcie mi sklep gdzie kupię baterię albo obudowę do tego Playseta?
A po co Ci bateria do Playseta? Jeszcze nie ma trzyletnich egzemplarzy z padniętą baterią- nie to co akurat zachwalany przez Ciebie SE...
Filip pisze:Playset niby coś ma ale ten aparat na nic Ci się te fotki nie zdadzą,
Kupiłeś telefon ze względu na aparat?
Filip pisze:radio jest ok na plus ale SE ma z RDS'em,
I w jaki sposób korzystasz z RDS? Jeśli nawet podróżujesz autobusem po Polsce to wątpię żeby ten SE miał funkcję "loc" (jak w radiach samochodowych) i przełączał się na silniejszy sygnał. Bo akurat to że wyświetli mi nazwę stacji radiowej to znikomy bajer...
Filip pisze:ogólnie MP3 coś mi się wydaje że jednak SE tutaj lepiej wypadnie przecież to jest Walkman W800i w trochę innej skórze.
... i znowu tylko przypuszczenia
N3310=>N8310=>N3100=>N6610i=>N6070=>N3110c=>SEW890=>SEW715=>LG GT540 Swift=>HTC Wlidfire S=>...