• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.

#574981  autor: NokiaUser
 14 sie 2012, 18:46
Jak już pisałem, jest Android 4.0.4, za tą cenę nie znajdziesz nic lepszego, ewentualnie to samo.
Pudełko jest lekko zmodyfikowane przez Biedronkę, posiada bowiem znaczek "SPRAWDZONO PARAMETRY PRODUKTU -bezpieczeństwo -funkcjonalność -wytrzymałość -poręczność", jednak poza tym nie ma niczego z Biedronki, brandowanego przez Biedronkę softu w tym tablecie nie uświadczycie. :P Żadnych reklam tuBiedronki itp. :-D

#598372  autor: ChuckyCiechanow
 30 lis 2012, 22:24
Zakupiłem myTAB 7 w biedronce jak wiecie za 229 zł

Bez problemu działa modem Huawei E3131 :D i net z Areo2 :)

#598379  autor: drcox
 30 lis 2012, 23:13
Nie lepiej było kupić jak była promocja w Realu na GoClever 7500 za 149zł o praktycznie takich samych parametrach? Bo szczerze mówiąc w porównaniu do tej Realowej oferty każda następna wydaje się nędzna, a wszyscy się nad nimi ochują i achują...

#598381  autor: ChuckyCiechanow
 30 lis 2012, 23:34
drcox pisze:Nie lepiej było kupić jak była promocja w Realu na GoClever 7500 za 149zł o praktycznie takich samych parametrach? Bo szczerze mówiąc w porównaniu do tej Realowej oferty każda następna wydaje się nędzna, a wszyscy się nad nimi ochują i achują...
No jechać minimum z 50 km w jedną stronę :D

#604046  autor: wook
 28 gru 2012, 21:14
GoClever Tab A73 jest wykonany świetnie (porównywałem do FunTab'a 7 z orange), swojego mam od sierpnia, wylądował tylko raz w serwisie na 3 tygodnie po tym jak nie chciał się włączyć (padła pamięć NAND), wymienili płytę główną i tab działa. WIFI słabe tam gdzie na Nokii E5-00 mam full zasięg wifi to GC nawet nie łączy się z siecią bo nie widzi żadnej. Po USB podłączałem do niego dysk twardy 640GB z 3mb wolnego bez problemu wykrywał i można było otwierać pliki. Bateria wytrzymuje mi czasem do wieczora (jak nie przeglądam neta tylko czasem włączę prostszą gierke) jednak od 8 do 15 wytrzymuje zazwyczaj bez problemu (nie przeglądam na nim netu, od tego mam E5).

Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"